Award Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 De curand am fost constrans sa cumpar un scooter pt munca ...L-am cumparat la 1600 euri cu parbriz si lacat original ..Am facut in 2 sapt vreo 350 km dar am cateva nelamuriri : - Acul kilometrajului in loc sa se mist3e " lin " se misca in inainte in "secvente" ...sa fie din cauza cablului de kilometraj ...? - pe la 30 la ora simt un fel de bataie infundata in motor ....care se transmite in cadru ....ce ar putea fi ..? - Rodajul tre sa-l fac pana la 1000 de km ...ceva sfaturi care nu sunt scrise in manual ? Multzam de raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eL3x Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 De curand am fost constrans sa cumpar un scooter pt munca ...L-am cumparat la 1600 euri cu parbriz si lacat original ..Am facut in 2 sapt vreo 350 km dar am cateva nelamuriri : - Acul kilometrajului in loc sa se mist3e " lin " se misca in inainte in "secvente" ...sa fie din cauza cablului de kilometraj ...? - pe la 30 la ora simt un fel de bataie infundata in motor ....care se transmite in cadru ....ce ar putea fi ..? - Rodajul tre sa-l fac pana la 1000 de km ...ceva sfaturi care nu sunt scrise in manual ? Multzam de raspunsuri Daca scooterul mai e in garantie dute la magazinul de unde l'ai luat ... Marca scooterului e foarte buna si n'am nici o idĂŠe de ce face asa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Award Postat Mai 28, 2006 Autor Share Postat Mai 28, 2006 Am 2 ani de garantie ..apropo am gresit ..este vb de 50 cc nu 500 . O alta intrebare ar fi ...sa-i scot toate limitarile acum sau dupa rodaj ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 Am 2 ani de garantie ..apropo am gresit ..este vb de 50 cc nu 500 . O alta intrebare ar fi ...sa-i scot toate limitarile acum sau dupa rodaj ? Salut si felicitari pentru achizitie. Sfatul meu ar fi urmatorul. Daca ai cel putin A1 poti sa-i scoti limitarile linistit, dar numai dupa rodaj >1000KM. De ce? Pentru ca delimitat ar atinge viteza mai mare si s-ar forta motorul mai mult. Gandestete cum este la bicicleta -> Pe foaia mare si pinionul mic iei viteza mai mare , dar dai mult mai greu la pedale. Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Award Postat Mai 29, 2006 Autor Share Postat Mai 29, 2006 Conduc scooterul cu " b" ( in italia )...se poate conduce pana in 150 cc ...problema este ca daca ii scot limitarile el nu mai corespunde omologarii si poate sa mi-l confiste politia sau carabinierii ..dar TOATA Italia merge cu toate limitarile scoase ...trec pustanii pe langa mine cu 60-70-80 km / h ....si nu-i intreaba nimeni de sanatate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 Conduc scooterul cu " b" ( in italia )...se poate conduce pana in 150 cc ...problema este ca daca ii scot limitarile el nu mai corespunde omologarii si poate sa mi-l confiste politia sau carabinierii ..dar TOATA Italia merge cu toate limitarile scoase ...trec pustanii pe langa mine cu 60-70-80 km / h ....si nu-i intreaba nimeni de sanatate . si dak pe ei nu ii intreaba nimeni de limitari, de ce te-ar intreba pe tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Doar nu o sa mergi prin fata la politie cu 70-80km/h? Daca vrei sa mergi nu il delimita. Da e cam lenes limitat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate