rss Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 he he numaru il am si teoretic am si rs ca e tot pe numele meu:))) nu am radiato inca deci am rs:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 haha sunteti comici yo terimin cu toti ca ziceti ca ma cred mare pe forum si asta costy clipcea sau cum iti zice crezi ca ma intereseaza ca ti a zis pogo unde stau?? va dau adresa completa daca vreti =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 .Ca daca nu are Nilo grija de tine. ahhhhh doamne ce frica imi e sa nu cumva sa ma sperii de tine umflatule ne vedem la arc dupa ce iau permisu si discutam atunci nu stiu ce rost avea sa te bagi si tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Knosmin Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 (editat) ahhhhh doamne ce frica imi e sa nu cumva sa ma sperii de tine umflatule ne vedem la arc dupa ce iau permisu si discutam atunci nu stiu ce rost avea sa te bagi si tu saracu de tine.... suferi prea mult .. ti`ai luat si tu un k k t de motor , ai facut 100 de km in spatele blocului si te crezi mare motociclist... iti spun eu nu stii nimic din spotu` asta , deocamdata esti un nimeni ! Editat Iunie 1, 2006 de Knosmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 reverse...un Informatii utlie tuning 3 pt honda cbr se poate???ms mlt Ps:alexutzzz,chiar nu te inteleg de esti asa suparat pe viata.... Numa' bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 reverse...un Informatii utlie tuning 3 pt honda cbr se poate???ms mlt Ps:alexutzzz,chiar nu te inteleg de esti asa suparat pe viata.... Numa' bine da mah ca reverse asta e "tunatorul" shef c dreaq crezi ca poti sa prepari la cbr sunt putine chestii plm...o toba un filtru un cauciuc....si aia e toba poti gasii p site la arrow...iti zice toate detaliile aia acolo...poze,dino cheart,kg etc etc cauta si u pe google..si o sa gasesti o gramada d chestii pt cbr...tot felul de nebunii filtru d aer....nu am gasit..adica am gasit eu cva..da nu dadea pretz nik..decat poze.. dak gasesti u cva fa un topic...sau vezi ca mi se pare ca era unu deja facut.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 Hai sa iti zic in mare ce poti face la CBR 125 -gume fata-spate -semnale led fata-spate -gemulet racing -undertray -stop cu semnale bagate in el... nu iti mai trb suport de numar -toba micron,remus,arrow,etc... -scarite racing -monopost -filtru de aer (gasesti mai greu pt ca am vrut eu sa imi iau) -kit de 200cc (parca 200) -carburator mai mare -maneta de ambreaj si frana fata racing/carbon look -mansoane Mai vrei? c dreaq crezi ca poti sa prepari la cbr sunt putine chestii Carbon fiber tank cover Conlant pe jante Gemulet Racing Monopost Oglinzi Toba Remus Carbon look hand break Scarite racing Toba Scorpion Stop cu semnale Amortizor reglabil spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 1, 2006 Autor Share Postat Iunie 1, 2006 Interesante lucruri Cristi ,da` vezi ca ala nu e clutch e frana fatza O sa mai caut si eu niste chestii ptr cbr ptr un topic separat si o sa rog moderatorii sa`ti mute postul la topicul destinat Cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 Interesante lucruri Cristi ,da` vezi ca ala nu e clutch e frana fatza O sa mai caut si eu niste chestii ptr cbr ptr un topic separat si o sa rog moderatorii sa`ti mute postul la topicul destinat Cbr Scuzele mele ca am fost off topic L-am editat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 un tuning interior la rs sau mito ...cam cati dai itzi da????. ca exterior nui ma pasioneaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebby Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 (editat) Cobra: spune-mi cate ceva, te rog, despre autocolantul acela de pe jante. ti-ai pus pe a ta? l-ai cumparat sau l-ai confectionat? cat a costat? mersi edit: sorry..`s aiurit, abia acum am vazut ca poza e luata de afara.. totusi daca site cineva raspunsurile la intrebari, sunt binevenite Editat Iunie 4, 2006 de sebby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 4, 2006 Autor Share Postat Iunie 4, 2006 Cobra: spune-mi cate ceva, te rog, despre autocolantul acela de pe jante. ti-ai pus pe a ta? l-ai cumparat sau l-ai confectionat? cat a costat? mersi edit: sorry..`s aiurit, abia acum am vazut ca poza e luata de afara.. totusi daca site cineva raspunsurile la intrebari, sunt binevenite Se gaseste la magazine,deobicei e o rola ...exista de mai multe culori,vreo 20-30 RON maximu cred ca ,,, costa ...o sa ma interesez si iti spun mai tarziu , oricum e mai bine sa o puna cineva care se pricepe ptr ca altfel iese stramba asa daca nu stii sa o pui .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebby Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 am inteles ce era mai important, mersi mult sunt cumva mai multe marimi? (la latime ma refer) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 Se gaseste la magazine,deobicei e o rola ...exista de mai multe culori,vreo 20-30 RON maximu cred ca ,,, costa ...o sa ma interesez si iti spun mai tarziu , oricum e mai bine sa o puna cineva care se pricepe ptr ca altfel iese stramba asa daca nu stii sa o pui .... Sunt ft. interesat de asa ceva te rog sa te interesezi si tu la ce pret si daca se ofera montajul (ft imp.) Multumesc Paulica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 intrebati-l pe puya d unde le-a luat... si chemati-l p el sa vi-l puna...ca stie are el p rs si dunt puse..de zici ca sunt din fabrica la el chiar imi place cum au iesit..sa mor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 Cobra cam cat costa kit`ul de 200 si ce performante are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 Nu stiu sigur daca este de 200 sau 150 Oricum decat sa zic ceva ce nu sunt sigur mai bine ma mai interesez si iti zic dupa aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 Nu stiu sigur daca este de 200 sau 150 Oricum decat sa zic ceva ce nu sunt sigur mai bine ma mai interesez si iti zic dupa aia. Paule ai zis ca faci un topic despre informatii Tuning cbr`125?Mai asteptam mult? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 4, 2006 Autor Share Postat Iunie 4, 2006 Paule ai zis ca faci un topic despre informatii Tuning cbr`125?Mai asteptam mult? adun informatiile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 reverse =google=))=))=))=))=))=))=))=)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 4, 2006 Autor Share Postat Iunie 4, 2006 reverse =google=))=))=))=))=))=))=))=)) reverse=idolu femeilor bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 na ma doar google:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebby Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 (editat) Se gaseste la magazine,deobicei e o rola ...exista de mai multe culori,vreo 20-30 RON maximu cred ca ,,, costa ...o sa ma interesez si iti spun mai tarziu , oricum e mai bine sa o puna cineva care se pricepe ptr ca altfel iese stramba asa daca nu stii sa o pui .... Ma intereseaza si pe mine autocolant din asta culoarea mov aprins (cat mai turbat ) pt un rs.. are cineva de vanzare? p.s. sunt din provincie Editat Iulie 7, 2006 de sebby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tinta Nicky Postat Iulie 8, 2006 Share Postat Iulie 8, 2006 Reverse imi poti face si mie comanda de toba aia cum are cagiva mito in pozele alea de la inceput cu 2 iesiri?si sa imi zici pretu pls pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 8, 2006 Autor Share Postat Iulie 8, 2006 Reverse imi poti face si mie comanda de toba aia cum are cagiva mito in pozele alea de la inceput cu 2 iesiri?si sa imi zici pretu pls pls ii dai un mail lu` baiatu asta craig@cmpracing.co.uk ...vezi ca e din Anglia...si ii zici ce vrei si unde sa`ti trimita..si iti zice pretul exact si modalitatea de plata...oricum din cate stiu eu,nu au aparut tobe aftermarket ptr modelul 2006...poate se potrivesc alea mai vechi,habar n`am..intreaba si tu ... Ma intereseaza si pe mine autocolant din asta culoarea mov aprins (cat mai turbat ) pt un rs.. are cineva de vanzare? p.s. sunt din provincie sa ma uit poate exista culoarea turbata si iti zic si un pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate