EvO! Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 Asta era runneru meu: -Ambreaj malossi fly clutch -Variator malossi multivar -Teava Levince ZX -Kit audio SONY-EXPLOD (casetofon si boxe) -Carburator 17,5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_italianu Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 iubita mea:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Ianuarie 5, 2008 Share Postat Ianuarie 5, 2008 misto runneru m-ar interesa o pleoapa de aia pe far de unde ai luato? e scotch =))..banda izolier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 (editat) --- Mesaj completat în 12 Jan 2008 19:27 -------------viena magazin inchis !!! Editat Ianuarie 6, 2008 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Ianuarie 12, 2008 Share Postat Ianuarie 12, 2008 aeroxul meu...in procesul de tunareala si casca mea --- Mesaj completat în 13 Jan 2008 12:12 ------------- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 (editat) magazin inchis in viena buhuu Editat Ianuarie 14, 2008 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 thx saracutsu de scooter acum e in sala de reanimare... am kazut kam violent de pe el lasa ca se face bine...2 poze de azi...cu ea si cu mine plin de noroi =)) am dat o tura fara casca pe soseaua uda...nu aveam casca la garaj... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chill0ut Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 scuterasul meu aprilia scarabeo 250 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 Peugeot si First-Bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C.J. Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 Peugeot si Gilera Runner la o plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furian Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 Motoru` meu Honda CPI . Insa nu stiu pentru cat timp fiindca vreau sa imi iau ceva mai mare. 50 cmc , foarte sigur pe el in curbe in special, usor de manevrat. Sunt foarte multumit de el . [p.s cine ii interesat de motor imi poate trimite un PM, pret special ] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C.J. Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 Peugeot, Gilera, First Bike la o plimbare pana sus in statiunea Parang Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 (editat) Si eu : Editat Ianuarie 26, 2008 de t.H.u.G. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 aprilia rs , mbk booster si gilera runner .....o mica plimbare:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 inca 2 capturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redaccess Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 (editat) iakata si partzaitoarea mea e first bike dar sunt fffffffffff multumit de el 125cc Editat Februarie 1, 2008 de redaccess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 cand am uitat sa-l bag in garaj atunci a nins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 Azi vreme buna aici la Zalau...cine naiba putea sta in casa! Asa ca am iesit la o plimbare cu baietii!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Hai ca pun si eu niste poza cu jucaria mea BlaCK HaWK o am de vreo 8 luni ... dar nu am avut probleme neasteptate doar din neatie la ulei a trebuit sa schimb cilindru in rest nimik ... acu vreau sa ii fac cele mai bune reglaje sa mearga bine --- Mesaj completat în 04 Feb 2008 15:22 -------------scz pt oglinzi ... trebuie stranse ... oricum am de gand sa le schimb pe unele cu semnalizare si pozitie mai jos sunt cateva poza cu ele :hug: si intentionez sa il fak ca si scuterul din imagine ... doar cu bord , si partea de jos a carenelor laterale tot albastre ... ce parere aveti? cum arata mai bn acum cu flacari sau in viitor cu albastru? astepti pareri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 noua achizitie... ....urmeaza oleaca de tunareala la ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iruc11 Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 si my moto aprilia rally ac 49 cmc de vreo 3 ani il am inca se tine bine :rock:1 poza asta e recenta lucram un pik la el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate