Dark Petak Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Yaras am fost "afara" Members Of Mayday: ZEZ---KTM450EXC in jacheta gelbena (baiatul care fiecare data pierde pe ceilalti sau invers) ERIK---the viking cu KTM LC4 Atacs---cbrxx cu Yamaha WR450 Petak---adica yo cu Yamaha YZ250 (baiatul care aduce fum) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 sa inteleg ca prin zona voastra nu prea e obiceiul cu mersul la un job? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 faine poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 sa inteleg ca prin zona voastra nu prea e obiceiul cu mersul la un job? la munca soso, nu mai sta pe net on topic - va invidiez f tare ca puteti iesi martea la enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nflt Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 la munca soso, nu mai sta pe net on topic - va invidiez f tare ca puteti iesi martea la enduro ... ...poate băieții n-au avut bani de casă în intravilan, Âşi-au făcut cabană în pădure...Âşi ăsta-i drumul lor zilnic.. ..la scârbici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Mai 31, 2006 Autor Share Postat Mai 31, 2006 sa inteleg ca prin zona voastra nu prea e obiceiul cu mersul la un job? De obicei ne ducem de la 15h pana 19h..deci cred ca cine lucreaza, poate sa dea asa ca noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schummy_ Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 De obicei ne ducem de la 15h pana 19h..deci cred ca cine lucreaza, poate sa dea asa ca noi. are dreptate dark petak ....dar aceasta se aplica doar in cazul in care *dealu* incepe din spatele casei sau in imedita apropiere...eu unu sunt din sighetu marmatiei si iesim tot asa in fiecare dupa masa de la 3/5 pana seara ...numai urcam pe motoare si mergem pe trasee fel de fel pana nu mai putem dar aici la oradea si vb in numele oraselor mari care au un dezavantaj enorm din punct de vedere al hobbyului nostru nu ai cum sa faci acelasi lucru..ai nevoie de remorcas sa mergi nush cat pana in anume zona si asa mai departte singura mod de distractie ar fii sa te dai pe pista de motocross in timpul sapt mai k apoi la sfarsitul sapt sa te aventurzi la o endureala pe cinste ....asta e baieti dar facem si noi ce putem ...mergem cand putem si pe unde putem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Iunie 1, 2006 Autor Share Postat Iunie 1, 2006 are dreptate dark petak ....dar aceasta se aplica doar in cazul in care *dealu* incepe din spatele casei sau in imedita apropiere...eu unu sunt din sighetu marmatiei si iesim tot asa in fiecare dupa masa de la 3/5 pana seara ...numai urcam pe motoare si mergem pe trasee fel de fel pana nu mai putem dar aici la oradea si vb in numele oraselor mari care au un dezavantaj enorm din punct de vedere al hobbyului nostru nu ai cum sa faci acelasi lucru..ai nevoie de remorcas sa mergi nush cat pana in anume zona si asa mai departte singura mod de distractie ar fii sa te dai pe pista de motocross in timpul sapt mai k apoi la sfarsitul sapt sa te aventurzi la o endureala pe cinste ....asta e baieti dar facem si noi ce putem ...mergem cand putem si pe unde putem Ai dreptate...terenul care ati vazut e max 20 de min de la Gheorgheni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 ..asa da.. se intelege de ce baietii au timp..intradevar si eu stau chiar langa padure ..si chiar in momentul asta vreau sa fac si eu o tura prin zona ..daca mai vine careva cu mine o sa pun si eu ceva poze sa vedeti zona..e in apropiere de faget ..adica la cluj unde se tine peste doua saptamani etapa de endurocross...care ati mai fost sau sunteti din zona stiti.. distractie placuta baieti, ca eu acuma o incep..pa pa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Iunie 1, 2006 Autor Share Postat Iunie 1, 2006 si noi plecam la 4.30 ne intilnim la casa lui Focsa..cine vrea, vine acolo.hehe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monyka_debila Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 cred k mai mult ati impins de motatre decat sa va dati...E dar se mai intample si din astea nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 f tare!!!bv!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate