megrez magic Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 care poate sa ma ajute cu pozitia papucilor la contact....nu stiu cum trebuie puse 1 - este de la + baterie 5 nu este alocat dar la celelate nu stiu cum sa le pun.... mai am 2, 3 , 4 si 6 multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topi Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megrez magic Postat Mai 31, 2006 Autor Share Postat Mai 31, 2006 m-am uitat si eu pe poza asta da nu prea vrea asa.... adica: 1-claxon-bobina 2-bloc diode 3-plus la baterie 4- (care e legat cu 5) la stop si far 5-nu 6-bord mai verific odata..., pana atunci mai are cineva opinii sau idei??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topi Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 Poate ai vr-un scurt, cablu intrerupt, sau contactele din interiorul butucului topite. Verifica cu un ohm-metru/bec daca butucul functioneaza corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rat_jawa Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 mai verific odata..., pana atunci mai are cineva opinii sau idei??? daca tot nu te descurci 0740419904 asta e nr meu de tel...pot veni sa arunc o privire, poate ii dam de cap ca ma pricep la instalatii electrice moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate