Purghy Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 De curiozitate, cum se repara tevile cromate zgariate si polizate de-a binelea, unde pot face asta ca lumea si cam cat m-ar costa? P.S. - Nu, nu am cazut cu ea, asa am luat-o si ma roade de atunci chestia. Pe bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 De curiozitate, cum se repara tevile cromate zgariate si polizate de-a binelea, unde pot face asta ca lumea si cam cat m-ar costa? P.S. - Nu, nu am cazut cu ea, asa am luat-o si ma roade de atunci chestia. Pe bune! Nu te credem acum vrei sa dai vina pe fostul propretar !!! Se cromeaza din nou stiu aia acolo ce sa-i faca sa iasa ca noua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iunie 2, 2006 Autor Share Postat Iunie 2, 2006 Nu te credem acum vrei sa dai vina pe fostul propretar !!! Se cromeaza din nou stiu aia acolo ce sa-i faca sa iasa ca noua! Ei, daca-ti spun! Parol! Fostul proprietar stie! Si imi dati si un pont unde sa ma duc si sa iasa tata de mata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avocatu Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 Daca sunt deformate catusi de putin nu mai iese la fel intr+o mie de ani... Si oricum.... daca ai cazut cu ea, suporti consecintele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jawa_dog Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 (editat) din cate stiu eu e cineva la obor un cromangiu dar am inteles ca e putin cam scump. Bratu il cheama dar nu ii mai gasesc numarul de telefon (il caut de 2 ore pt tine imi pare rau nu-l gasesc) iar sa-ti zic exact unde e nu pot ca eu am vb cu el doar prin tel dar am inteles ca are atelierul undeva langa linia aia de tren sau tramvai ce e care trece chiar pe langa "fostu"targ de animale. Dar sa nu te miri daca o sa iti zica ca nu are timp ca nu stie cand sa-ti zica sa vii pe la el..........recomandat ar fi daca iei legatura cu el sa incepi sa-l ridici u in slavi de genul "Am auzit eu ca sunteti cel mai bun cromangiu din romania....bla-bla-bla...., daca e bun eu aveam numarul lui de la Bogdan presedintele retroclub romania (si sa vezi pe masinile alea crom). Nu-l poate ajuta nimeni cu niste date mai exacte? mai mult de atat sincer nu am cu ce te ajuta dar o sa mai caut numaru ala de tel. Scuze ortografia Editat Iunie 6, 2006 de jawa_dog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate