eL3x Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 Uitati TUNING ADEVARAT pe scootere MBK NITRO Benelli k2 CPI OLIVER CITY MBK BOOSTER >>> Un prieten dintrun oras de la 5 kilometri MBK BOOSTER SPIRIT Alte poze in curand ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 Salut. Pentru orice discutie sau mesaje referitoare la tuning de scutere te rog consulta/posteaza in Tuning la scutere. Multumesc -> /index.php?showtopic=5609 Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelutzu Postat Iulie 16, 2006 Share Postat Iulie 16, 2006 Uitati TUNING ADEVARAT pe scootere MBK NITRO Benelli k2 CPI OLIVER CITY MBK BOOSTER >>> Un prieten dintrun oras de la 5 kilometri MBK BOOSTER SPIRIT Alte poze in curand ! dar dc nu au carena cu kilometraju ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Iulie 16, 2006 Share Postat Iulie 16, 2006 dar dc nu au carena cu kilometraju ? interesanta observatie... eu nu am vazut din prima... si m-am mai uitat inca o data probabil arata mai cool ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelutzu Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 interesanta observatie... eu nu am vazut din prima... si m-am mai uitat inca o data probabil arata mai cool ? Mi`e nu mi se pare ca arata mai cool .. una e cand ai kilometraju si e tot asa tunat.. (adik bordu) As Vrea si io sa mi`l tunez asa .. unde pot ??? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 As Vrea si io sa mi`l tunez asa .. unde pot ??? ) in romania nu cred ca se ocupa cineva cu asa ceva... adik tunning optic... ceva tunning am auzit ca pot face cei de la www.scuterservice.ro dar habar n-am dak se ocupa si derestu in afara de partea tehnica.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amirc Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 Arata chiar dragut adika nu e exagerat cum am vazut la altele ci pur si simplu dragut. Cred ca te costa o gramada de bani sa ti-l faci asa cu marata in poze iar de banii aia mai bine ii bagi in altceva(consumabile,benzina,ulei de calitate si multe altele) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate