Jack_Daniels_pescuter! Postat Iunie 3, 2006 Share Postat Iunie 3, 2006 stie cineva de accidentul de ieri din fata spitalului de urgenta?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iunie 3, 2006 Share Postat Iunie 3, 2006 care spital de urgenta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iunie 3, 2006 Share Postat Iunie 3, 2006 Iarasi accident?!? Sper sa nu fi patit nimic motoristul. Mai multe detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iunie 3, 2006 Share Postat Iunie 3, 2006 Ieri a fost 2 iunie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iunie 3, 2006 Share Postat Iunie 3, 2006 (editat) parca-l vad pe Jack laudindu-se iar la amici "ati vazut ce se cearta aia in topicul meu" (cum a facut si anul trecut. si ce slapi misto avea) eu zic ca merita inchis topicul Editat Iunie 3, 2006 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack_Daniels_pescuter! Postat Iunie 16, 2006 Autor Share Postat Iunie 16, 2006 de ce trebuıe sa facetı ıar faze dın astea? am pus acest topıc doar pentru a afla ce s-a ıntamplat?decı nu stıe nımenı nımıc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate