bh99mes Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 hi all! am un motor destul de "batran" un Honda VFR 750 din 1989. asm auzit o gramada de lucruri despre uleiuri sintetice, ca nu e bun pentru motoare mai batrane. dupa aia am mai auzit de la altii, ca e chiar bun... ce sa fac? va rog sa nu-mi scrieti pareri proprii, doar daca stiti ceva sigur si concret! va multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 ...mineral si vascozitate ridicata: 15w/50 sau 20w/50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Iunie 4, 2006 Autor Share Postat Iunie 4, 2006 asta e problema, ca nu am cartea technica Lizu-ka, mersi frumos! la asta m-am gandit si eu, dar sa fiu sincer, n-am fost sigur asfalt uscat la toata lumea asta e problema, ca nu am cartea technica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 10w40 semisintetic cel mai bine sau 10w50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carbone Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 du-te si tu la service la Honda si intreaba-i ce trebuie sa pui. La zzr-u, care este model din 90 (sau 89) si pana acum se punea full sintetic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 Este suficient 15-50 dar daca bugetu' permite da-i 10-40 sau 10-50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate