Mark81 Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 Am facut o prostie cu un GPS relativ nou si acum am nevoie de o carcasa. Aveti idee de unde fac rost de o carcasa de Garmin Etrex legend hcx pt un transplant? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 vezi la reprezentanta garmin - au in bucuresti si plastice. dai de ei pe net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 vezi la reprezentanta garmin - au in bucuresti si plastice. dai de ei pe net GPSMAGAZIN.RO VORBESTE SA TI DEA NR DE LA SERVICE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Februarie 9, 2010 Autor Share Postat Februarie 9, 2010 Lux! Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 Am facut o prostie cu un GPS relativ nou si acum am nevoie de o carcasa.Aveti idee de unde fac rost de o carcasa de Garmin Etrex legend hcx pt un transplant? Multumesc. http://gpsmagazin.ro/Carcase/Carcasa_Garmi..._Vista_HCx.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 si eu recomand gpsmagazin; baiatul de acolo chiar se ricepe si e super amabil. in plus acolo gasiti si suporti ram mount Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate