kpeter Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 www.peninsula.ro În perioada 26-30 iulie la Tîrgu MureÂş va avea loc Festivalul Peninsula, cel mai mare eveniment de acest gen din România. Anul trecut au fost 80 de formații Âşi 50.000 de oameni. Cei care cunosc Festivalul Insula (Sziget) din Budapesta Âştiu despre ce vorbesc. Detalii găsiți pe siteul menționat. În această perioadă ar fi avut loc întâlnirea din Sibiu, care sa anulat. Ne vedem la Tg MureÂş. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kooksee Postat Iunie 11, 2006 Share Postat Iunie 11, 2006 vine Toydolls sau n-am inteles io bine?!?!!?!? kuxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 Vine Iris sigur? Ca daca da, vin si eu in inspectie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 ...pai si unde-s formatiile de muzica electronica,ca eu nu vad nici una???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Iunie 24, 2006 Share Postat Iunie 24, 2006 The Rasmus????Muhahahahaha vin si eu!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate