Sidi Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 Cursa de scutere in cluj-Napoca va avea loc 100% vara aceasta! Asteptam orice scuterist din orice parte a tarii sa concureze, nu conteaza ce scuter ai conteaza sa participi. Vor mai fi multe de spus dar pt moment am vrut sa anunt pe acest site cum ca va fi un concurs de scutere, in viitoru apropiat am sa postez mai multe privind concursul de scutere. Pt doritori si viitori participanti va las un ID de messenger: campionatdescutere Va salut si sa speram ca ne intalnim!.....Sidi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nchivu Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 Salut daca este un concurs gen liniute vin si eu cu scuterul meu electric..! sa anunti si tu o data sigura sa stiu sa plec cu 2-3 luni inainte sa ajung la timp:) Multa bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 O initiativa excelenta care ar putea contribui la promovarea ideii utilizarii scuterului in Cluj, oras detine, dupa parerea mea, o comunitate a scuteristilor sub posibilitati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate