Bogdan D. Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 am si eu de reconditionat un ambielaj de M 72.....si la noi in tulcea s-au cam dus locurile pe unde se faceau candva aceste piese....as vrea sa-mi schimbe rulmentii, bolturile si sa il echilibreze(centreze) bine......as prefera sa fie prin zona tulcei....constanta, galati, braila dar nnu mai departe de bucuresti... daca stiti un asemenea service va rog sa mi lasati un nr de telefon sau o adresa.... ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 pai am vazut in pliantul din noul nr motolife ceva legat de subiectul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 In Bucuresti la Nea Misu. 0722982532 Lucreaza f. bine dar trebuie sa dai un tel. inainte sa te programeze si sa vii cu ambielajul (si restul) in mana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 daca e treaba de strungar bun pot sa-ti recomand eu unul bun in galati. adica daca ii dai cote masuratori tot cred ca ar trebui sa iasa bine. daca iti trebuie mai mult decat un strungar bun atunci nu stiu ce sa spun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Iunie 8, 2006 Autor Share Postat Iunie 8, 2006 (editat) daca e treaba de strungar bun pot sa-ti recomand eu unul bun in galati. adica daca ii dai cote masuratori tot cred ca ar trebui sa iasa bine. daca iti trebuie mai mult decat un strungar bun atunci nu stiu ce sa spun. nu caut strungar strungari stiu si in tulcea....din cate am inteles pentru ambielaje sunt niste masini"speciale".....care le centreaza si nu mai stiu ce draq le face..oricum ms mult Editat Iunie 8, 2006 de lebadake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 nu caut strungar strungari stiu si in tulcea....din cate am inteles pentru ambielaje sunt niste masini"speciale".....care le centreaza si nu mai stiu ce draq le face..oricum ms mult ambielajele se centreaza fara nici un fel de masini 'speciale'.... ca vechi posesor de simson , si restaurator de BMW-uri ar trebui sa fi familiar cu aceste aspecte. Singurele chestii 'speciale' sunt niste prese dedicate , care se pot manufactura, pentru presarea si depresarea ambielajelor(pentru a nu folosi traditionalul ciocan...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Iunie 8, 2006 Autor Share Postat Iunie 8, 2006 ambielajele se centreaza fara nici un fel de masini 'speciale'.... ca vechi posesor de simson , si restaurator de BMW-uri ar trebui sa fi familiar cu aceste aspecte. Singurele chestii 'speciale' sunt niste prese dedicate , care se pot manufactura, pentru presarea si depresarea ambielajelor(pentru a nu folosi traditionalul ciocan...) "masini speciale" = prese nu imi venea in minte numele de "presa" (aveam cu lapsus) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 nea popescu "fiare vechi" din galati! nu cred sa nu fi trecut macar majoritatea ij-urilor, urinalelor, leprelor, simsoanelor de prin tot judetu' pe la el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 (editat) hai sa mai imi dau o data cu parerea. incearca la service urile auto care reconditioneaza arbori cotiti. cei de acolo ar trebui sa stie despre ce e vorba. Editat Iunie 8, 2006 de kama3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piciorus_intr-o_ciuperca Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 Salut! Am si eu un Simson Aw0 425s si am o probleme cu el, cand ii dau drumu scoate niste sunete ciudate ca de fier pe fier, harjoneala...si suspectez ambielajul. Nu l-am desfacut , dar am auzit ca exista prese speciale ca sa il poti desface si reconditiona...dar nu ma prea pricep. Avezti idee ce ar putea fi ? Unde as putea gasi un ambielaj ? Sau daca se poate schimba ? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate