Dark Petak Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 O zi obisnuita la Gheorgheni. Riders of Mayday Yamaha WR426:Gigantul nostru Rusz Honda CRF450:Baronul Rosu Photos:Petak adica Yo (Yamaha YZ250) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 Draga Petak, o sa sughiti daca mai poze d'astea, ca o sa te vorbesc de rau. Pai frumos iti sta sa faci ciuda unui om batran, care moare de ciuda ca n-are capra(si nici experienta) de mers pe unde mergi tu? Faine locuri, faine motoare, faine iesiri, o singura mare problema... mi-as dori sa fiu si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 Frumos... La CLUJ veniti ? ( pe 24 iunie ) ??? p.s. Vrem sa organizam o tura de ENDURO de 1 saptamana. Ideea ar fi sa ne intelegem 6-7 grupe din locatii diferite, si sa mergem la fiecare in parte cate o zi. Deci, programul ar fi: dupa ora 20,00 - cazare, bere,... intre 10,00 si 16,00 - o tura de 5-6 ore ( cu alimentare motor si motociclist inclus ) intre 16,00 si 20,00 - deplasare la urmatoarea locatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Iunie 8, 2006 Autor Share Postat Iunie 8, 2006 Draga Petak, o sa sughiti daca mai poze d'astea, ca o sa te vorbesc de rau. Pai frumos iti sta sa faci ciuda unui om batran, care moare de ciuda ca n-are capra(si nici experienta) de mers pe unde mergi tu? Faine locuri, faine motoare, faine iesiri, o singura mare problema... mi-as dori sa fiu si eu Draga Zoltan...ai o singura sulutie pt. problema ta....cumper si tu ceva care are dou roti,etc. + o masina cu remorca si restul rezolvam noi. Frumos... La CLUJ veniti ? ( pe 24 iunie ) ??? p.s. Vrem sa organizam o tura de ENDURO de 1 saptamana. Ideea ar fi sa ne intelegem 6-7 grupe din locatii diferite, si sa mergem la fiecare in parte cate o zi. Deci, programul ar fi: dupa ora 20,00 - cazare, bere,... intre 10,00 si 16,00 - o tura de 5-6 ore ( cu alimentare motor si motociclist inclus ) intre 16,00 si 20,00 - deplasare la urmatoarea locatie. Toate asta suna bine si multumim pt. invitatie...problema mare e ca nu avem remorca sau asa ceva dar oricum vorbes cu baietii si sa vadem ce putem sa facem...pana atunci mai vorbim...si dai un nr. de tel. Multumesc! ps. Baiatul cu Honda CRF450 a petrecut noaptea in spital...dar nu spun ce-sa intimplat ... intrebati pe el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 ...si dai un nr. de tel. 0744 214679 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Iunie 8, 2006 Autor Share Postat Iunie 8, 2006 0744 214679 Al meu 0747337661. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate