guzz Postat Iunie 9, 2006 Share Postat Iunie 9, 2006 .. am nevoie de-o cutie filtru aer pentru simson, netaiata sau mai stiu eu ce gaurita , cine are si la ce bani ? ,astept cu oferte .. multam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiby_00 Postat Iunie 9, 2006 Share Postat Iunie 9, 2006 .. am nevoie de-o cutie filtru aer pentru simson, netaiata sau mai stiu eu ce gaurita , cine are si la ce bani ? ,astept cu oferte .. multam ! bai Fanel hai noroc. incearca sa cauti pe pro-bike la piese de schimb. bafta. tibe (zm) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iunie 9, 2006 Share Postat Iunie 9, 2006 sau gaspar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schumy Postat Iunie 9, 2006 Share Postat Iunie 9, 2006 @moto_fane: cand ajungi prin caracal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 .. am nevoie de-o cutie filtru aer pentru simson, netaiata sau mai stiu eu ce gaurita , cine are si la ce bani ? ,astept cu oferte .. multam ! Îți dau eu la schimb cu un capac de cutie de viteze Că am cutie de rezervă Âşi nu o pot închide Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzz Postat Iunie 10, 2006 Autor Share Postat Iunie 10, 2006 @moto_fane: cand ajungi prin caracal? ... scuze omule ,dar am trecut alalteieri noaptea si m-am intors tot noaptea prin caracal, dar stai linistit ca te sun cum ti-am mai zis ,saptamana asta am cateva curse spre arad , zalau si fac tot posibilul sa-ne intalnim...ma cam omoara timpul ... Îți dau eu la schimb cu un capac de cutie de viteze Că am cutie de rezervă Âşi nu o pot închide ..cu cea mai mare placere facem schimbul, mai ales ca saptamana asta vin la voi la arad cu niste marfa la firma aia de mobila ''euro stil ''sper sa-o stii { culmea e ca-am fost si joi acolo...daca stiam mai devreme ...} , oricum baga si tu nr de tel. pe pm si ne-auzim la un tel, sa neintalnim sa facem schimbul..si sa ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schumy Postat Iunie 11, 2006 Share Postat Iunie 11, 2006 @moto-fane: ok.te astept la o si sa vezi si simsonul cum imi iese! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate