MadBulll Postat Iunie 9, 2006 Share Postat Iunie 9, 2006 Pt k me intereseaza am cautat poze cu Cagiva Mito tuningita... si am gasit. Am zis sa nu le tin doar pt. mine (sursa bikepics)... doua poze is modif de mine in Paint - farurile... O sa mi-o modific si eu pe a mea... mai trebuie sa astept pana vineri 16 iunie sa o am si dupaia mai vedem inca 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 frumoasa cea neagra cu toba pe jos la carena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 Mie aia albastra mi se pare mai fainutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 frumoasa cea neagra cu toba pe jos la carena E misto rau aia Hai Reverse intra pe 125ccForum si da un copy si paste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MadBulll Postat Iunie 10, 2006 Autor Share Postat Iunie 10, 2006 super faina aia nearga cu toba jos... are toate carenele modificate; dar si la aialalta neagra ii modificata super mortal coada; si cea albastra ii frumusica... (dak nu ati observat are 2 tobe) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 smechera e aia neagra cu toba jos. aia da cagiva pot spune ca este mai frumoasa ca 1 noua:) bineinteles mai aranjata si vopsita frumos in culori stickere pe ia..etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 E misto rau aia Hai Reverse intra pe 125ccForum si da un copy si paste liber,poti sa pleci igor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MadBulll Postat Iunie 12, 2006 Autor Share Postat Iunie 12, 2006 am mai gasit poze cu cea neagra cu toba jos... si peste 4 zile am si eu Mito Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 Uite cateva poze cu fostul motor al unui prieten, l-a vandut prin 2005 (sper ca actualul proprietar sa nu fie deranjat de postarea pozelor): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MadBulll Postat Iunie 13, 2006 Autor Share Postat Iunie 13, 2006 Salut Frumos motorul... (Timisoara... il tin minte de pe Bikeshop... atuncu nu alea strikerele puse) Ms pt poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 SUPER FAINA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate