Chitac Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 Cautand pe Youtube clipuri moto am dat peste ceva interesant, Yamaha YZF r250. Zvonuri sau chiar au de gand? Poza photoshopata cu r6 (cred) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 (editat) Posibil sa fie mai mult decat un zvon + photoshop (datat mai 2008),de la revista Young Machine din Japonia, tocmai pentru a concura cu Kawasaki Ninja 250. Probabil problemele financiare grave cu care se confrunta Yamaha acum (au iesit din World Supersport, vor inchide 7 fabrici si concedia 1000 de angajati) au amanat planurile initale din 2008. Editat Februarie 28, 2010 de paul_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chitac Postat Martie 2, 2010 Autor Share Postat Martie 2, 2010 Posibil sa fie mai mult decat un zvon + photoshop (datat mai 2008),de la revista Young Machine din Japonia, tocmai pentru a concura cu Kawasaki Ninja 250. Probabil problemele financiare grave cu care se confrunta Yamaha acum (au iesit din World Supersport, vor inchide 7 fabrici si concedia 1000 de angajati) au amanat planurile initale din 2008. Wow ... merci de informatii. Imi pare rau de Yamaha, trebuie sa ii ajutam sa le facem vanzare Oricum ii super fain planul, si 250 ii o moto foarte faina, mi-se pare echilibrata pentru un motociclist incepator care nu vrea 125 - consum/performante/versabilitate. Acuma un an tare tanjeam dupa un ninja 250, sunt sigur ca yamaha ii sufla daca produc acest 250 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lungu Edward Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 Frumos conceptul cred ca ar fi avut succes...dar criza asta nenoroceste visele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 mai, arata mai bine ca r1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate