FLAMINGO Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Aaaaa, scuze... o sa apara si alea. Am uitat ca trebuie postate poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Aaaaa, scuze... o sa apara si alea. Am uitat ca trebuie postate poze... M-am lamurit cu machetele. Merci de ajutor..celor care m-au ajutat .Acu sa ma hotarasc daca mai fac comanda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Adu-ti aminte Silviu ca am vorbit pe PM ref. la machete... si parca ti-am zis cam ce-am spus si pe aici... Nu stiu despre ce comanda este vorba ca eu nu prea am mai dat pe la acest topic... In caz ca-mi scapa ceva, da-mi de stire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 M-am lamurit cu machetele. Merci de ajutor..celor care m-au ajutat .Acu sa ma hotarasc daca mai fac comanda Man,comanda cu incredere omu'(Romi3) e de incredere Vreau honda cbr 125r 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Man,comanda cu incredere omu'(Romi3) e de incredere Vreau honda cbr 125r 2007 Cine m-ajuta si pe mine intr-o dilema ? Vreau sa comand una din astea 2 machete. Care v-ar placea...de exemplu? http://www.louis.de/?media=katpdf&topi...;artnr=10013167 sau http://www.louis.de/?media=katpdf&topi...;artnr=10013168 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Cine m-ajuta si pe mine intr-o dilema ? Vreau sa comand una din astea 2 machete. Care v-ar placea...de exemplu? http://www.louis.de/?media=katpdf&topi...;artnr=10013167 sau http://www.louis.de/?media=katpdf&topi...;artnr=10013168 Pai care iti place?hmmm... mie imi place prima bandita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Pai care iti place?hmmm... mie imi place prima bandita Alte pareri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 primu suzuki bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 primu suzuki bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 Am eu niste machete Honda lui Gibernau Un CBR 1100 XX Ducati 748 Galben Mv Agusta F4 Honda Shadow Un RSV 1000 Factory mai mare Un R1200 RT Ducatiul lui Stoner PM daca te intereseaza ceva Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 Am eu niste machete Honda lui Gibernau Un CBR 1100 XX Ducati 748 Galben Mv Agusta F4 Honda Shadow Un RSV 1000 Factory mai mare Un R1200 RT Ducatiul lui Stoner PM daca te intereseaza ceva Bafta! da da da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 Am eu niste machete Honda lui Gibernau Un CBR 1100 XX Ducati 748 Galben Mv Agusta F4 Honda Shadow Un RSV 1000 Factory mai mare Un R1200 RT Ducatiul lui Stoner PM daca te intereseaza ceva Bafta! Nu poti sa le pui cate o poza ? --- Mesaj completat în 17 Jan 2008 22:14 -------------... defapt nu vreau decat la Shadow La ce scara e ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 Am facut si eu un mic update : GSXR 1300 GSXR 750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Ianuarie 17, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2008 Am facut si eu un mic update : GSXR 1300 GSXR 750 Cracky de unde ai cumparat`o pe cea teleghidata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 Plazza Mall - Diverta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 Man si cat te-a costat ? Si chiar sta pe 2 roti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 Man si cat te-a costat ? Si chiar sta pe 2 roti ? Tre' sa stea daca e motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 Eram sigur ca o sa apara cineva sa ma corecteze, dar mi-a fost lene sa revin asupra mesajului si sa pun intre ghilimele unele cuvinte. Daca vrei sa stii, fii-meu are o motciclete teleghidata dar cu roti ajutatoare. Ma gandeam eu ca nu poate fi ca a lui, pentru ca nu a costat o avere jucaria baiatului... astfel ca am pus o intrebare fireasca de genul... "Ai venit fara masina azi ?" de parca nu se vedea ca respectivul (cel intrebat), tocmai cobora din autobuz... Multumit acum ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 Eram sigur ca o sa apara cineva sa ma corecteze, dar mi-a fost lene sa revin asupra mesajului si sa pun intre ghilimele unele cuvinte. Daca vrei sa stii, fii-meu are o motciclete teleghidata dar cu roti ajutatoare. Ma gandeam eu ca nu poate fi ca a lui, pentru ca nu a costat o avere jucaria baiatului... astfel ca am pus o intrebare fireasca de genul... "Ai venit fara masina azi ?" de parca nu se vedea ca respectivul (cel intrebat), tocmai cobora din autobuz... Multumit acum ? Stai ma . Nu te-am corectat, si nici nu te-am luat la misto.. Am zis si eu asa, ca odata ce se numeste motociclete, fie ea si macheta,merge pe 2 roti ce naiba . of of Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 Da Silviu, dar esti de acord ca fata de o masina telecomandata / radioghidata, etc... care se tine mai bine pe 4 roti indiferent de viteza... o motoreta care are 2 roti... tinde sa se culce pe-o parte la viteze mici (la jucarie ma refer) ? Eram curios de optiunile pe care le are si daca atunci cand incetinesti viteza, ai vreun buton pe panoul de comanda care sa activeze cumva cricul... In fine, revin la framantarile mele... Cat a costat motocicleta ? Esti multumit de ea ? E ok ? Ma bate gandul sa bag si eu bani in asa ceva. Nu stiu acum daca pentru mine sau pentru junior... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 Asa, pai sa revenim 1. A costat 380 lei .. o gasesti si mai ieftin, la 330 lei la crazytoys.ro 2. Sta pe 2 roti, de la o anumita viteza, iti trebuie un teren FOAAARTE mare unde sa te joci cu ea, are pe laterale niste "sarme" cand pica sa nu o faci praf, ca niste "slidere" cand o apleci, pilotul scoate fundul afara din sha.. momentan nu am apucat sa ma joc calumea cu ea, doar putin intr-o parcare, si era gheata pe jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 Asa, pai sa revenim 1. A costat 380 lei .. o gasesti si mai ieftin, la 330 lei la crazytoys.ro 2. Sta pe 2 roti, de la o anumita viteza, iti trebuie un teren FOAAARTE mare unde sa te joci cu ea, are pe laterale niste "sarme" cand pica sa nu o faci praf, ca niste "slidere" cand o apleci, pilotul scoate fundul afara din sha.. momentan nu am apucat sa ma joc calumea cu ea, doar putin intr-o parcare, si era gheata pe jos ce tare e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 Merci de raspuns Cracky... Din ce am inteles eu, pare sa fie o super jucarie... Edit... Dupa cautari aprofundate si batalii sangeroase cu kilobytes-ii netului, am gasit motocicletele... Care dintre astea 3 e a ta ? De remarcat un aspect foarte important >>> 44 cm lungime ??? Pai e super jucarie, sa mor io... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 A, am uitat sa va spun, se duce cam in 10 min bateria, cred ca inca nu sa formatat complet, trebuiesc 3 incarcari dupa 3 epuizari.. sper sa tina mai mult , daca nu, o sa-i iau una de amperaj mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 A, am uitat sa va spun, se duce cam in 10 min bateria, cred ca inca nu sa formatat complet, trebuiesc 3 incarcari dupa 3 epuizari.. sper sa tina mai mult , daca nu, o sa-i iau una de amperaj mai mare Din cate stiu ajunge la o viteza de vreo 40 km\h nu? --- Mesaj completat în 18 Jan 2008 11:08 ------------- Din cate stiu ajunge la o viteza de vreo 40 km\h nu? Vad ca pe site zice doar de 20 km\h.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate