Smooch Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 Asta e...oricum ai colectie faina.De unde le iei?Dar uite ca mi s-a inmultit si mie cireada. Motorman te rog pune o fotografie cu ce model de GPZ ai vrea.Am cautat in vreo sase locuri,nu am gasit dar nu se stie... din benzinarii si magazine cu jucarii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 Asta e...oricum ai colectie faina.De unde le iei?Dar uite ca mi s-a inmultit si mie cireada. Motorman te rog pune o fotografie cu ce model de GPZ ai vrea.Am cautat in vreo sase locuri,nu am gasit dar nu se stie... indiferent ce model de gpz,dupa 1990(cel cu pinten in fata).sincer,ma indoiesc sa se gaseasca..am intrebat la mag. de machete din madrid..au spus ca nu se mai face.unul singur am gasit la un colectionar de aici,dar nu vrea sa-l vanda.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 Si mie imi plac machetele. Tocmai am fost in Italia, si impreuna cu o motocicleta, mi-am luat si 3 machete: un Ducati monster 900 galben, Ducati 1098 S Rosu si o Yamaha M1 Rossi replica MotoGP 2007, fiecare la 5 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dilivio Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 Si mie imi plac machetele. Tocmai am fost in Italia, si impreuna cu o motocicleta, mi-am luat si 3 machete: un Ducati monster 900 galben, Ducati 1098 S Rosu si o Yamaha M1 Rossi replica MotoGP 2007, fiecare la 5 euro. foarte frumoase. Mi-am luat si eu anul trecut tot din italia, ducati replica stoner, pe care nu am mai gasit-o nicaieri. Acum pandesc sa-mi iau si eu Yamaha lui Rossi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 (editat) Yamaha R 1 aia albastra a lu Rossi, scara 1:12. La schimb cu ciopăre sau clasice. Colectia mea--numa cruisere, clar. Inca fo 3,4 si cam gata, ca deja mi-am disperat nevasta cu ele. Mi-am mai luat un HD Electra Glide , Honda vt 1100, un Indian beton si alte 3-4 bucati de clasice. Editat Aprilie 30, 2008 de lupalb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 (editat) da ciudat tare zx8 am si eu yamaha R7 si stiu ca nu exista Yamaha R7 exista si este un motor super tare si destul de rar. ZX8R a existat ca concept.Trebuia sa inlocuiasca ZX7R dar din cate stiu nu a mai fost facut. Editat Aprilie 30, 2008 de easybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 Yamaha R7 exista si este un motor super tare si destul de rar. ZX8R a existat ca concept.Trebuia sa inlocuiasca ZX7R dar din cate stiu nu a mai fost facut. fix poza aia o gasisem si eu pe net..aia cu r7..zx r8 cred sa fie doar la motogp sunt dispus sa ma rup de clasicele mele pe vitezane! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 Yamaha R 1 aia albastra a lu Rossi, scara 1:12. La schimb cu ciopăre sau clasice. Mi-am mai luat un HD Electra Glide , Honda vt 1100, un Indian beton si alte 3-4 bucati de clasice. super colectie ai... foarte frumoase..cand o sa ajung pe la magazinul de machete,o sa pun o foto cu ce a aparut acum..e un indian,de dimensiuni mai mari,foarte bine realizat..e 50eu.. cand o sa am 50 eu si nu o sa am ce face cu ei,o sa mi-o cumpar si asta va fi piesa de rezistenta a colectiei mele..oricum,foarte frumoasa colectia ta..pasiunea costa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 mama ce de choppere, faine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 nu face nimeni schimb de machete?am cateva in dublura si vreau altele la schimb(exclus machete de viteza) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 nu face nimeni schimb de machete?am cateva in dublura si vreau altele la schimb(exclus machete de viteza) daca ai machete de viteza de dat..le primesc..ti-as da clasice,choppere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 nu face nimeni schimb de machete?am cateva in dublura si vreau altele la schimb(exclus machete de viteza) Nu vinzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 tot ce imi cumpar de la magazinul de machete si gasesc ceva mai deosebit le iau in dublu exemplar pentru schimburi..nu vand,doar schimburi..daca te intereseaza,iti pot trimite de aici machete la pretul de magazin(pentru a nu exista suspiciuni in ce-a ce priveste pretul,macheta ajunge la tine insotita de bonul de magazin).tu platesti transportul de la cluj la tine daca ai machete de viteza de dat..le primesc..ti-as da clasice,choppere. machete de viteza mai am doar 3 bucati..doua (oribile..una hayabusa,si cealalta un ninja zx8 luate de la magazinul chinezesc)si o honda rc 211v repsol..toate le-am dat la schimb.astea au mai ramas.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 Dragi prieteni Va rog sa nu va suparati pe mine dar am inceput sa va injur.Cine v-a pus sa deschideti topicul asta si sa postati in el?Azi am mai cumparat patru dar sunt restant la EON Gaz si Electrica.Vi se pare normal? Maine vi le arat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 tot ce imi cumpar de la magazinul de machete si gasesc ceva mai deosebit le iau in dublu exemplar pentru schimburi..nu vand,doar schimburi..daca te intereseaza,iti pot trimite de aici machete la pretul de magazin(pentru a nu exista suspiciuni in ce-a ce priveste pretul,macheta ajunge la tine insotita de bonul de magazin).tu platesti transportul de la cluj la tine machete de viteza mai am doar 3 bucati..doua (oribile..una hayabusa,si cealalta un ninja zx8 luate de la magazinul chinezesc)si o honda rc 211v repsol..toate le-am dat la schimb.astea au mai ramas.. zi-mi ce numar are repsolu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 repsolul are(sau avea,ca am schimbat-o ieri cu o yamaha virago 1100)numarul 69..daca te intereseaza,poate mai gasesc la magazin...celelalte doua sant jucarii,fara valoare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 repsolul are(sau avea,ca am schimbat-o ieri cu o yamaha virago 1100)numarul 69..daca te intereseaza,poate mai gasesc la magazin...celelalte doua sant jucarii,fara valoare.. am repsol de asta..merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 Si noutatile: Printre ele s-a strecurat o dublura:KTM 525 EXC.O schimb cu orice in afara de vitezane. Motorman baga ochiul si prin posturile da mai sus si vezi daca nu vrei ceva la schimb cu Golful. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 ce ma intereseaza e doar gpz-ul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 ce ma intereseaza e doar gpz-ul.. Am cauta in vreo 20 de benzinarii dar nimic.Cat de curand o sa ajung si la magazinul di Bucuresti,poate am noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uskt2005 Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 (editat) Se adauga la colectie Honda 250cc Dani Pedrosa 2004 sc 1:22 P.S. Scuze de calitatea pozei...voi reveni cu poze mai clare Editat Mai 6, 2008 de uskt2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 ultima achizitionata-BMW RS 1200...urmatoarea va fi honda cbf 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 (editat) Beneli 1130BMW 1150 BMW 1100 RT -Versiunea de politie (germana) Ducati 999 S Ducati 1000 DS Honda CBR 600 F Honda CBR 1100 XX Honda CBR 600 RR Honda XR 400 R Kawasaki ZX7R Kawasaki ZX10R Kawasaki ZX14R Kawasaki KLR 650 Suzuki GSXR 1300R Triumf Thunderbird Triumf Bonneville Triumf TT 600 Yamaha FJR Yamaha YZF R1 Yamaha YZ 250 Suzuki GSXR 1000 Aprilia RSV 1000 Yamaha YZF R7 Honda NSR 500 2 x Yamaha YZR 250 (piloti diferiti) Yamaha YZR 500 BMW F650 (1997) Scuter Peugeot Speedfight Kawasaki Z 1000 Yamaha M1 - Rossi Kawasaki ZX12R Suzuki SV650S Se adauga Yamaha YZF R7 - Portocalie Editat Mai 7, 2008 de PepsiMan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Hai nu va bagati la schimb, ca tin vitezana degeaba. Yamaha M1 aia albastra a lu Rossi, 1:12, metalica. Astept cruisere sau clasice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Hai nu va bagati la schimb, ca tin vitezana degeaba. Yamaha M1 aia albastra a lu Rossi, 1:12, metalica. Astept cruisere sau clasice. am eu niste clasice..cruisere. eu colectionez 1:18,aste e faza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate