Cypher Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 (editat) eh astazi am plecat in cautarea CBR'ului.Am decis ca nu mai conteaza ce an este si m'am intors cu asta : Yamaha R1 PS:Schimb R1 cu CBR (nu conteaza anul de fab((a modelului )) PSS:Mai schimb diferite modele si feluri de masini cu moto. Editat Iunie 1, 2008 de Cypher Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 in sfarsit am adaugat-o colectiei (am primit-o cadou de la sotie.. )-INDIAN CHIEF 348,model 1948,scara 1-6... aceasta va fi piesa de rezistenta a colectiei mele.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 eh astazi am plecat in cautarea CBR'ului.Am decis ca nu mai conteaza ce an este si m'am intors cu asta : Yamaha R1 PS:Schimb R1 cu CBR (nu conteaza anul de fab((a modelului )) PSS:Mai schimb diferite modele si feluri de masini cu moto. de care CBR cauti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 in sfarsit am adaugat-o colectiei (am primit-o cadou de la sotie.. )-INDIAN CHIEF 348,model 1948,scara 1-6... aceasta va fi piesa de rezistenta a colectiei mele.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cypher Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 (editat) de care CBR cauti? orice CBR dupa '99 scara 1:12 (preferabil F4 1999) si dau in schimbul ei dupa cum am spus mai sus Yamaha R1 in sfarsit am adaugat-o colectiei (am primit-o cadou de la sotie.. )-INDIAN CHIEF 348,model 1948,scara 1-6... aceasta va fi piesa de rezistenta a colectiei mele.. foarte marfa si mare Editat Iunie 1, 2008 de Cypher Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 orice CBR dupa '99 scara 1:12 (preferabil F4 1999) si dau in schimbul ei dupa cum am spus mai sus Yamaha R1 as gasi CBR F4..poate si dupa 99, dar la scara 1:18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 da,e mare...dar si frumoasa.e confectionata din metal si foarte putin plastic.are 350grame... cand am desfacut pachetul,am gasit un pliant de la un mare magazin de machete moto..mai sant inca 9 moto indian,diferite modele la scara 1-6.mi-a placea sa am toata colectia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cypher Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 (editat) as gasi CBR F4..poate si dupa 99, dar la scara 1:18 mersi dar am gasit si eu la 1:18,dar este prea mica. Pana una alta nu vrea nimeni R1? Editat Iunie 2, 2008 de Cypher Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 mersi dar am gasit si eu la 1:18,dar este prea mica. Pana una alta nu vrea nimeni R1? as vrea eu...dar ce sa-ti dau? nu colectionezi cruisere, choppere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cypher Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 (editat) as vrea eu...dar ce sa-ti dau? nu colectionezi cruisere, choppere? hm nu prea sunt eu cu chooperele.Poate un power cruiser gen Suzuki Intruder M1800(e power cruiser nu?) Dar pana la urma tot astept un CBR,mai nou astept si Ducati 999 sau 749,Monster,Honda Hornet,Suzuki Bandit sau un supermoto. Tin sa mentionez ca Runu are cauciucuri ca noi,moto folosita nici 1 km...so.. Editat Iunie 2, 2008 de Cypher Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 hm nu prea sunt eu cu chooperele.Poate un power cruiser gen Suzuki Intruder M1800(e power cruiser nu?)Dar pana la urma tot astept un CBR,mai nou astept si Ducati 999 sau 749,Monster,Honda Hornet,Suzuki Bandit sau un supermoto. Tin sa mentionez ca Runu are cauciucuri ca noi,moto folosita nici 1 km...so.. bandit ,hornet , ducati 999..de astea am. parca as vrea R1, da nu prea am ce-ti da pe el.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cypher Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 bandit ,hornet , ducati 999..de astea am. parca as vrea R1, da nu prea am ce-ti da pe el.. la ce scara sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 in sfarsit am adaugat-o colectiei (am primit-o cadou de la sotie.. )-INDIAN CHIEF 348,model 1948,scara 1-6... aceasta va fi piesa de rezistenta a colectiei mele.. Esti sigur ca nu functioneaza?Ca la cum arata... Super! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 la ce scara sunt? 1:18...doar de astea colectionez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cypher Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 (editat) 1:18...doar de astea colectionez (..cred ca o sa ma reprofilez si eu tot la 1:18 ca vad ca nu prea gasesc la 1:12 ce zici pe viespe si 999 ti'l dau pe runu? Editat Iunie 2, 2008 de Cypher Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 da,si la cat a costat ar fi putut cel putin sa-i functioneze luminile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 (editat) da,si la cat a costat ar fi putut cel putin sa-i functioneze luminile... nu..hornet nu il dau, m-a costat mult si tin la ea, scuze...ducati 999 mai gasesc, la fel si hornet (varianta hornet S, care costa 40 lei)...asa ca daca vrei hornet si ducati 999s, te-ar ajunge undeva la 57 ron,fara taxa de transport (tip ramburs). Editat Iunie 3, 2008 de Smooch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cypher Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 (editat) nu..hornet nu il dau, m-a costat mult si tin la ea, scuze...ducati 999 mai gasesc, la fel si hornet (varianta hornet S, care costa 40 lei)...asa ca daca vrei hornet si ducati 999s, te-ar ajunge undeva la 57 ron,fara taxa de transport (tip ramburs). aha, dar la scara 1:12 nu gasesti nimic? Editat Iunie 3, 2008 de Cypher Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 machete la scara 1-12 care se gasesc la magazinul de profil din madrid(kit sau gata montate..)-kawasaki zx-9r....honda cbr 600 f4....honda vtr 1000...suzuki gsx-6 600....moto guzzi(nu stiu modelul)....bmw 75-5(model clasic)....bmw r1200c...honda goldwing...si inca cateva modele cu motoare de teren ,nu mai imi amintesc modelul..pretul unei machete(pretul de magazin)-10eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cypher Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 machete la scara 1-12 care se gasesc la magazinul de profil din madrid(kit sau gata montate..)-kawasaki zx-9r....honda cbr 600 f4....honda vtr 1000...suzuki gsx-6 600....moto guzzi(nu stiu modelul)....bmw 75-5(model clasic)....bmw r1200c...honda goldwing...si inca cateva modele cu motoare de teren ,nu mai imi amintesc modelul..pretul unei machete(pretul de magazin)-10eu CBR'ul F4 gata montat pretul final? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 pretul de magazin(10eu)plus transportul de la cluj pana la tine(aprox.70 mii lei).astea sant maruntisuri sa mai imi pun si eu partea.eu castig din altele..la machete,daca pot ajuta pe cineva,ajut..poate odata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cypher Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 pretul de magazin(10eu)plus transportul de la cluj pana la tine(aprox.70 mii lei).astea sant maruntisuri sa mai imi pun si eu partea.eu castig din altele..la machete,daca pot ajuta pe cineva,ajut..poate odata... vorbim pentru ea in viitorul apropriat.Si asa de curiozitate pe ce culori au baietii acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 am vazut pe rosu si pe galben. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cypher Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 (editat) am vazut pe rosu si pe galben. galben,oricum vorbim. Editat Iunie 3, 2008 de Cypher Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ride2live Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 cumpar macheta kawa zx6r roshu..ofer pret bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate