dragoshmen Postat Iunie 11, 2006 Share Postat Iunie 11, 2006 Un numar de telefon al vreunui mecanic sau cineva care sa se priceapa ! am de facut : reglat carburator facut frana de pe spate ( e putin blocata ) schimbat cabul d ambreiaj ( revine greu la aloc si se apasa la fel de greu -sper sa fei de la cablu ) + ce se mai constata un numar de telefon ceva sau macar cineva care sa vina sa se uite sa-si dea cu parerea "oleaca " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iunie 11, 2006 Share Postat Iunie 11, 2006 0723211823 marius militari /index.php?showtopic=38527 MAO iar te lauzi stii cum se zice lauda de sine nu miroase............. De ce nu bagi si alea unde te "lauda " clientii? NU de alta dar chiar nu am chef sa lucrez iarasi dupa tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Iunie 11, 2006 Share Postat Iunie 11, 2006 MAO iar te lauzi stii cum se zice lauda de sine nu miroase............. De ce nu bagi si alea unde te "lauda " clientii? NU de alta dar chiar nu am chef sa lucrez iarasi dupa tine! ciudat ce spui tu acolo amice........ mie nu mi s-a parut asa......dar daca zici tu...poate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 pai baga tu amice! NU NU !! Baga tu da baga cum trebe ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragoshmen Postat Iunie 13, 2006 Autor Share Postat Iunie 13, 2006 multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate