Nazi | SchutzStaffel Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 nu ma despart de el nicicum, si in somn tot pe el il visez, ; tre sa facem o beuta mare.... Abia astept . Sa ma anunti din timp, sa fiu pregatit. Sa nu fiu cu masina . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
qwerto Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Tind sa cred ca se cere un nou club in Bacau al pasionatilor de motociclism, repet : PASIONATILOR !!! Un club in care se pot organiza in sezon diferite activitati, intaliniri saptamanale, iesiri in week-enduri, discuti despre moto (noutati, service ,etc)si multe altele. Intr-un cuvant :CLUB, IN ADEVARATUL SENS AL CUVANTULUI!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Tind sa cred ca se cere un nou club in Bacau al pasionatilor de motociclism, repet : PASIONATILOR !!! Un club in care se pot organiza in sezon diferite activitati, intaliniri saptamanale, iesiri in week-enduri, discuti despre moto (noutati, service ,etc)si multe altele. Intr-un cuvant :CLUB, IN ADEVARATUL SENS AL CUVANTULUI!!! tind sa cred ca ai foarte mare dreptate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Tind sa cred ca se cere un nou club in Bacau al pasionatilor de motociclism, repet : PASIONATILOR !!! Un club in care se pot organiza in sezon diferite activitati, intaliniri saptamanale, iesiri in week-enduri, discuti despre moto (noutati, service ,etc)si multe altele. Intr-un cuvant :CLUB, IN ADEVARATUL SENS AL CUVANTULUI!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lorddanu Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 dupa cum am mai zis in alt post, sa incercam sa ne intalnim in fiecare joi seara la ora 7 (sapte) la statuie. la inceput o sa fie mai greu dar dupa cateva intalniri dunt sanse sa mearga bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
relup23 Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 v-o fi trecut la moldoveni bravo romane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 cand apare motolife? sa il cumpar sa vad ce zic astia despre intrunirea asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Iunie 17, 2006 Autor Share Postat Iunie 17, 2006 dupa cate stiu eu trebuia sa apara dar fiind incepute intrunirile s-a decalat data aparitiei de obicei parca puneau 2 intruniri pe numar vom vedea anul asta ce o fi apropo i-ati vazut pe astia de la motolife pe insula? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 mi se pare ca i-am vazut... nu stiu sigur... om vedea noi ce scire pe coperta revistei. apropo... cat mai costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Iunie 18, 2006 Autor Share Postat Iunie 18, 2006 6 roni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 In ultimul numar al ML (de iunie), sunt prezentate intrunirile de la Ploiesti si Cluj. Revista a intrat in tipar cu 2 zile inainte de intrunirea de la Bacau. Asa ca despre mult discutata si criticata intrunire din Moldova vom scrie in numarul viitor, care o sa apara dupa 15 iulie. Si da, ML-ul a fost prezent pe insula. M-am certat duminica dimineata pe la 4:30 cu niste idioti din Iasi (aceeasi care si-au facut multi dusmani la aceasta intrunire). Baietii au avut chiar amabilitatea de a ma face c.u.r.v.a. pentru simplul motiv ca vreau 4 ore linistite pe noapte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 In ultimul numar al ML (de iunie), sunt prezentate intrunirile de la Ploiesti si Cluj. Revista a intrat in tipar cu 2 zile inainte de intrunirea de la Bacau. Asa ca despre mult discutata si criticata intrunire din Moldova vom scrie in numarul viitor, care o sa apara dupa 15 iulie. Si da, ML-ul a fost prezent pe insula. M-am certat duminica dimineata pe la 4:30 cu niste idioti din Iasi (aceeasi care si-au facut multi dusmani la aceasta intrunire). Baietii au avut chiar amabilitatea de a ma face c.u.r.v.a. pentru simplul motiv ca vreau 4 ore linistite pe noapte. cunoastem cunoastem... hai ca nu ar fi acuma tragic ce au facut dansii... altceva e buba prin bacau. in fine.. astept cu NERABDARE NUMARUL. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 eu am reprezentat UM Baietii au avut chiar amabilitatea de a ma face c.u.r.v.a. eram langa acel baiat nu a zis ce scrie mai sus oricum tot o prostie mare, pt care ar trebui sa-si ceara scuze iar daca ne vedem la bv cu siguranta o va face si nu pune la suflet vorbe aruncate dim la 4.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate