ro nin Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 Apendicită Âşi consecința după operație: recomandare 4-5 luni fără efort mare. Chiar e plauzibil cu Uralul Âşi cu Niprul ? Care ați mai pățit-o cât ați stat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 Apendicită Âşi consecința după operație: recomandare 4-5 luni fără efort mare. Chiar e plauzibil cu Uralul Âşi cu Niprul ? Care ați mai pățit-o cât ați stat ? Cam mult 4 ,5 luni ( precis ai avut apendicele pe la coloana vertebrala:laugh: ) .Eu mi-am terminat motorul umbland in carje cu toate ca mi-a spus medicul sa nici nu ma uit la mptociclete. Daca dai la pedala si doare nu mai dai , nu consider ca datul la pedala este un efosrt mare . Daca pui greu pe cric pune unul lateral Multa sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lestatlioncourte Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 Sau poti sa inveti pasagera sa dea la pedala (cum am facut eu azi) si deci minimalizezi efortul. Cu toate ca mai bine stai linistit si poate se vindeca mai repede si deci esti mai repede pe "cal". Sanatate maxima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 la cum vad eu in avatar nu ai cric lateral la Ural deci nu o ridica pe cric pana nu te vindeci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 Dupa 1 luna de la operatia de hernie inghinala (cea de-a doua de felul asta) am inceput incet incet sa merg cu nipra. aveam cric lateral deci eliminasem efortul fizic de a o urca pe central. cel mai bine e totusi sa urmezi sfatul medicului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate