guitz Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 Nu am gasit informatii daca e permis sau nu sa circului cu scuter de 49 cmc inmatriculat pe primarie pe drumurile europene. Ma puteti ajuta cu un raspuns? Cu numar galben de la primarie se poate circula in tot judetul? Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bau-bau Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 da! inafara de autostrazi poti circula pe unde vrei tu... bineinteles nu pe trotuar ..) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 ba nu! trebuie sa circuli in afara partii carosabile,sa nu incurci circulatia, chiar pe DN, nu mai vb de expres etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guitz Postat Martie 7, 2010 Autor Share Postat Martie 7, 2010 deci pana la urma care are dreptate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 deci pana la urma care are dreptate? pai m-a oprit politaiul si mi-a spus clar...nu vb asa,din auzite... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guitz Postat Martie 7, 2010 Autor Share Postat Martie 7, 2010 am de facut un drum de vreo 30km si trec si pe un drum european, mai pe margine daca vad politia:)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 ai grija la masini,se circula cu 90-100 lejer si ori stanjenesti traficul ori da peste tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosV Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 Nu trebuia sa fi adresat intrebarea asta profesorului de legislatie rutiera? Cursuri pe care inteleg ca le-ai promovat cu brio. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guitz Postat Martie 8, 2010 Autor Share Postat Martie 8, 2010 Nu trebuia sa fi adresat intrebarea asta profesorului de legislatie rutiera? Cursuri pe care inteleg ca le-ai promovat cu brio. Da l-am promovat cu brio, am atestat, dar uite ca nu sunt singurul cu aceasta dilema, ne contrazicem putin aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudorel92 Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 treaba e urmatoarea...cum a zis si bau-bau nu e voie pe autostrada.ai voie pe orice cat de drum in afara de cele mentionate anterior.@motoreta din cate stiu..daca circuli in afara partii carosabile e ca si cum nu ai circula pe acel drum ..right?e ca si cum ai merge pe camp.la vitea cu care se circula pe drumurile de la noi e un pericol pentru noi asta cu scutere de 49cc da' mergi cat mai pe dreapta si asta e...trebuie sa te deplasezi cumva. asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 (editat) treaba e urmatoarea...cum a zis si bau-bau nu e voie pe autostrada.ai voie pe orice cat de drum in afara de cele mentionate anterior.@motoreta din cate stiu..daca circuli in afara partii carosabile e ca si cum nu ai circula pe acel drum ..right?e ca si cum ai merge pe camp.la vitea cu care se circula pe drumurile de la noi e un pericol pentru noi asta cu scutere de 49cc da' mergi cat mai pe dreapta si asta e...trebuie sa te deplasezi cumva. asfalt uscat da,in afara partii carosabile, corect. acum cateva zile mergeam cu motoreta mare in spatele unei masini cu 90 la ora media. masina faneaza brusc,aproape sa opreasca. eu eram in franare cu roata fata la bara ei,nu intelegeam ce naiba are de franeaza asa brusc. depasea un tip pe scuter cu pedale nesimtit ,tipul era nesimtit,nu scuterul, in loc sa mearga cat mai pe dreapta...muream naiba din cauza lui... Editat Martie 19, 2010 de motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.cj Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 da,in afara partii carosabile, corect. acum cateva zile mergeam cu motoreta mare in spatele unei masini cu 90 la ora media. masina faneaza brusc,aproape sa opreasca. eu eram in franare cu roata fata la bara ei,nu intelegeam ce naiba are de franeaza asa brusc. depasea un tip pe scuter cu pedale nesimtit ,tipul era nesimtit,nu scuterul, in loc sa mearga cat mai pe dreapta...muream naiba din cauza lui... pastreaza distanta si fi atent sa vezi ca nu mori si in afara de autostrada eu stiu ca ai voie pe oriunde. daca scuterul iti merge 45km/h e o chestie de bun simt sa mergi pe margine si parca e specificat si in legislatie ca daca nu trebuie sa te incadrezi pe alta banda pt schimbarea directiei de mers sa ti cat mai aproape de bordura sau margine...dupa caz. (pt mopede) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guitz Postat Martie 21, 2010 Autor Share Postat Martie 21, 2010 Multumesc pentru raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate