Vlad S Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 Cum iarna inca bantuie pe afara si din plictiseala m-am uitat peste pozele din iesirile moto, mi-am adus aminte de tura pe Transalpina de anul trecut. Povestea o gasiti aici: http://schumyeplecatcumoto.blogspot.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 E tura facuta la intalnirea transalpistilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Martie 10, 2010 Autor Share Postat Martie 10, 2010 E tura facuta la intalnirea transalpistilor? Da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 abia astept sa vad cum arata drumul asta anu' asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Martie 10, 2010 Autor Share Postat Martie 10, 2010 abia astept sa vad cum arata drumul asta anu' asta Crede-ma ca si eu sunt la fel de curios. Mai ales ca CNADNR a ramas fara bani(si asteapta ajutor din partea statului), astfel incat nu au nici cele 10 milioane de euro necesare pentru a asfalta cei 1.2 milioane metrii patrati de gropi si 2.8 milioane m.p. de drumuri deteriorare de pe regionala Cluj(Cluj, Alba, Bihor, Salaj, Satu Mare, Maramures si Bistrita). Daca asa sta situatia numai pentru partea asta de tara nu cred ca se vor mai continua lucrarile, mai ales ca la noi platile nu se fac in avans si inainte de toata statul nu mai are bani nici pentru cei 10km de autostrada pana la Campia Turzii si nici de autostrada Bucuresti-Ploiesti. Asa ca ramane de vazut ce se va intampla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate