asdfghjk Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 l-am facut eu, era pur si simplu bombardat iar peisajul dezolant, saracie mare de tot. o singura bucata era mai buna spre ruse, eu l-am facut dinspre silistra, m-am intors prin ruse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 am ajuns acasa .. astept o poza sau mai multe... si un filmulet! a fost o placere ! data viitoare numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 Da, a fost misto. Pe data viitoare cu mai multa caldura si cu ceva pomi inverziti/infloriti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 multumesc @motoadvpunctro data viitoare im iau aparat de fofo..... undi i filmuletu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 dificil de privit filmuletul ... oare ce este cu ... ... aia a castii !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 multumesc @motoadvpunctro pt filmuletu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate