marmota Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Sal! Merge cineva in Vama weekend-ul asta in vama? Eu am doar 100 de km facuti prin Bucuresti si mi-e cam tarsa sa merg singur, mai ales ca nici nu imi cunosc motorul foarte bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bestieee Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 M-as baga si eu daca fac schimbu de ulei azi sau maine.Cand vrei sa pleci.... daca e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 pai nu am deschis si eu un topic mai jos??? merg doar pana in constanta, dar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Iunie 15, 2006 Autor Share Postat Iunie 15, 2006 M-as baga si eu daca fac schimbu de ulei azi sau maine.Cand vrei sa pleci.... daca e? As vrea sa ajung pe lumina in Vama sau sa merg cat mai putin pe intuneric ca mi-e frica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bestieee Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 As vrea sa ajung pe lumina in Vama sau sa merg cat mai putin pe intuneric ca mi-e frica Mai tinem legatura,dar in principiu ca sa stiu...e vorba de sambata...nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Iunie 15, 2006 Autor Share Postat Iunie 15, 2006 Ce te razi mah tie nu-ti era frica la inceput? Nu mane eu vreau sa plec maine, vineri dupa ora 13... Daca plec singur o sa plec la 1300, daca mai vine cineva in functie de cum pot si respectivii, dar nu as vrea mai tarziu de 1600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny10000 Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Ma bag si eu la un week-end la Vama...s-a interesat cineva de cazare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Iunie 16, 2006 Autor Share Postat Iunie 16, 2006 Ma bag si eu la un week-end la Vama...s-a interesat cineva de cazare? Eu am mai fost de doua ori pana acum, fara moto... Cazarea merge de la 30 la xxx. Pana la urma merge cineva cu mine azi, vineri 16 dupa pranz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny10000 Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 Din pacate eu pot sa ajung doar sambata la Vama...poate se baga cineva si sambata la drum. Oricum, drum bun si far' de griji si poate ne intalnim prin Vama... uitasem...poate ne auzim la un tel si venim duminica in gasca la Bucuresti - 0727693925 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Iunie 16, 2006 Autor Share Postat Iunie 16, 2006 Sencs si tie drum usor si fara griji. 0721450294 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate