dori_x Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 Va salut! Luna viitoare trebuie sa-mi fac si eu ITP-ul la motocicleta si nu as vrea sa merg din statie in statie(ITP) si sa intreb daca fac si pentru motociclete sau nu si cat costa. Daca ati facut recent, va rog sa-mi spuneti si mie unde si cat v-a costat (in afara de RAR. Sau poate si acolo). A venit sezonul si sigur o sa intereseze mai multe persoane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 (editat) La intrarea in loc. Moi dinspre Rovinari, undeva pe partea stinga aproape de sat, este o statie ITP la care se poate face atit la masini cit si la motociclete si scutere ITP-ul. Din Tg-Jiu pina acolo sint vreo 28-30km...max. Cunosc pe cei de acolo si avind in vedere relatia buna cu ei imi pot permite sa programez telefonic cite un prieten sau amic, cu conditia sa stiu cind doreste acesta sa vina. Asa ca acei care vor ITP pot sa ma contacteze si o sa-i programez in functie de dorintele lor si programul statiei ITP. Berea o da seful de statie, fiindca iubeste motociclismul! Editat Martie 15, 2010 de ivan_pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C.J. Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 imi puteti da un numar de telefon de la statia respectiva?Si Domnu' Ivan imi puteti trimite va rog si nr dumneavoastra de telefon in un pm ca am pierdut vechiul telefon si nu il mai am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 Exista aici numerele mele de telefon postate la topic-ul de profil, iar numerele de telefon de la acea statie ITP nu-s abilitat sa le fac publice. Basca faptul ca nu se mai fac ITP-uri pentru motociclete din data de 12.07. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C.J. Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 dar la motru se fac nu stiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker.Metall Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 Incearca si in Targu Carbunesti . E la 25 de km de Tg Jiu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C.J. Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 un numar sau cv? si cat costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker.Metall Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 Ma interesez maine si o sa te anunt. Mesaj completat ITP -ul costa 50-60 RON , in functie de motocicleta . Ing. Jucan Daniel , tel. 0721.225.159 , 0253.378.823 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 Confirm ! Momentan ITP in Gorj se poate face doar la Targu Carbunesti pt ca sunt singurii care si-au instalat bancul pt testarea franelor. Am facut-o si eu pe 10.08.2010 - 70 ron. Statia ITP este sus, langa Spitalul Tg Carbunesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 Noul sediu al S.C. SIRTRANSAUTO S.R.L., adica o parte dintre baietii de la statia ITP de la Moi, prietenii motociclistilor (au in componenta echipei de la statia ITP citiva pasionati moto), ne anunta ca si-au montat pe str. Islaz la nr. 3 din Tg-Jiu un nou stand de verificare, exclusiv destinat motocicletelor, motoretelor, mopedurilor si scuterelor. Pentru programari si detalii puteti sa-i contactati pe Cosmin (0766519022), sau pe Gica Cismasu (0744179932). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobby200791 Postat Iulie 30, 2011 Share Postat Iulie 30, 2011 Scuze ca intreb ??.........daca sunt din HD pot face ITP-ul in Targu Jiu .........mi-ar fii mai aproape nu am intrebat niciodata ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iulie 30, 2011 Share Postat Iulie 30, 2011 Da, poti face ITP-ul in Tg-Jiu cu conditia sa ai actele motocicletei in original, cartea de identitate si banii necesari la purtator. Te poti programa la telefoanele afisate, asta ca sa fii sigur ca esti asteptat si binevenit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 Noul sediu al S.C. SIRTRANSAUTO S.R.L., adica o parte dintre baietii de la statia ITP de la Moi, prietenii motociclistilor (au in componenta echipei de la statia ITP citiva pasionati moto), ne anunta ca si-au montat pe str. Islaz la nr. 3 din Tg-Jiu un nou stand de verificare, exclusiv destinat motocicletelor, motoretelor, mopedurilor si scuterelor. Pentru programari si detalii puteti sa-i contactati pe Cosmin (0766519022), sau pe Gica Cismasu (0744179932). Acum (28.09.2011) este singura statie care face ITP moto in Gorj. Este pe strada de langa Liceul 5, e o casă verde pe colt, și mergând e prima pe stânga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viteza ucide Postat Octombrie 23, 2011 Share Postat Octombrie 23, 2011 am inteles ca si cei dela RAR au stand de verificare si pot face itp-ul. stie cineva daca aceasta informatie este valida? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 24, 2011 Share Postat Octombrie 24, 2011 Ca sa fii sigur incearca un telefon la nr. 0722298744 - Predescu, sau 0722675240 - Palita. Intreaba si vei stii sigur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varugica Postat Octombrie 24, 2011 Share Postat Octombrie 24, 2011 (editat) Da, la RAR se poate face itp-ul numai ca te costa mai mult si in plus este si coada pe acolo Editat Octombrie 24, 2011 de varugica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 1, 2012 Share Postat Iunie 1, 2012 Noul sediu al S.C. SIRTRANSAUTO S.R.L., adica o parte dintre baietii de la statia ITP de la Moi, prietenii motociclistilor (au in componenta echipei de la statia ITP citiva pasionati moto), ne anunta ca si-au montat pe str. Islaz la nr. 3 din Tg-Jiu un nou stand de verificare, exclusiv destinat motocicletelor, motoretelor, mopedurilor si scuterelor. Pentru programari si detalii puteti sa-i contactati pe Cosmin (0766519022), sau pe Gica Cismasu (0744179932). Ieri am facut ITP-ul la dihanie si impreuna cu alti doi prieteni motociclisti am platit numai 60 lei per motocicleta (pretul oficial este de 91 lei)...asa ca daca doriti servicii mai ieftine pentru ITP la motociclete si nu numai, contactati-ma si negociez pentru dvs. tarife speciale. Aceste tarife vi le pot negocia atit la statia de mai sus din Tg-Jiu, cit si la statia din Tg-Carbunesti (pentru moto si auto) si la statia din Moi (daor pentru auto). Sper ca va intereseaza pe ce se duc banii dvs.! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dori_x Postat Iunie 24, 2016 Autor Share Postat Iunie 24, 2016 (editat) Cine a mai facut ITP-ul in ultimul timp pe str. Islaz, ce puteti sa-mi spuneti, as avea probleme cu o toba care nu este originala? Nu este galagioasa,dar nici ca cea originala nu este.... O am si pe cea originala, dar nu as mai schimba-o. Bine, pentru a fi sigur.......Ar fi vorba de maxim 5 minute si 2 suruburi Trebuie facuta programare? Cat costa? Editat Iunie 24, 2016 de dori_x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 24, 2016 Share Postat Iunie 24, 2016 Cred ca te accepta si cu toba aia, daca nu trezeste tot orasul cind turezi motorul...iar despre baietii de-acolo, numai de bine! Sint niste flacai de nota 10 cu "+"...costurile fiind undeva in jurul a 100 lei (cred ca sub aceasta suma!)... Vezi ca sediul s-a mutat pe centura orasului, partea de Nord-Vest, de la giratoriul barajului spre Birsesti, aproape de giratoriul de la Susita (pe dreapta, o cladire mare, acoperis albastru cu inscriptia ITP foarte vizibila). Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dori_x Postat Iulie 23, 2016 Autor Share Postat Iulie 23, 2016 (editat) Am facut azi, sambata, ITP-ul la motocicleta. Am trecut cu o zi inainte sa intreb cum au programul, mi-au zis ca au program si sambata pana la ora 12 si sa vin fara probleme. Am intrebat si de toba, daca este nevoie sa o schimb. Au zis ca nu, nu este nevoie...... Cost - 90 lei. Timp - cred ca undeva la 30 de minute. Baietii - Intradevar de nota 10 Editat Iulie 23, 2016 de dori_x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate