motoreta1977 Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 mai bine pui flexul pe el si faci 2 de shadow de 375 cm3 apropos .........IO NU MAI BEAU !!!!!! Mesaj completat Mesaj completat vad ca nu prea am cu cine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 mai bine pui flexul pe el si faci 2 de shadow de 375 cm3 apropos .........IO NU MAI BEAU !!!!!! Mesaj completat Mesaj completat vad ca nu prea am cu cine Ziceti ca sa facut palinca si anul asta??????????????? Nici eu nu ma beau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DimmU Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 nu mai beti ce????suc...ca palinca si supa de hamei nu cred ca nu mai consumati )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Da ce ma veneati sa beti ? ce uameni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 dar eu nici anul trecut nu am beut nimic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DimmU Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 anul trecut nimeni nu a baut...eram toti cu sticlele de pepsi 2.5 L ))) 2 saptamani fratilor...azi maine ne punem pe drumuri care duc la Rasnov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 +1. Ce nu am inteles. Pentru cei cu cortul e 10 lei de cort sau 10 lei de persoana pt cei la cort? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 +1. Ce nu am inteles. Pentru cei cu cortul e 10 lei de cort sau 10 lei de persoana pt cei la cort? 10 Iei de pers era anuI trecut si pr0babI ca asa a ramas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DimmU Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 se pare ca pt tura de weekendul asta cu AC DC vremea nu e favorabila, dar speram ca sapt viitoare sa fie misto ca sa ne incingem putin Asfalt uscat!!!1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 am citit cele 6 pagini si sunt in ceata, radu zicea ca nu mai vine, merge la o nunta, la casute nu erau rezervari pana la o anumita data, mai tineti ceva acolo, se merita sa venim pana la Rasnov ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DimmU Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 jardel e alegerea voastra daca veniti sau nu...de tinut se tine...daca ai fost anul trecut sti la ce sa te astepti, daca nu o sa vezi...de rezevari ce pot sa zic...anul trecut multa lume a stat la casute.anul asta vad ca multi nu fac rezervari la casute.pana la urma e alegerea ta. asfalt uscat tuturor!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 la party-ul vostru nu am fost, dar la party-urile kronstadt din 2008 si 2009 da, deci cunosc locatia foarte bine, nu detin umbra, dar sunteti o destinatie interesanta, unde sunt bikeri la un spritz e veselie si asta e important pt. un sfarsit de saptamana. numai vremea sa nu ne sperie si sa ne tina in casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 dupa cum pr0babil ai citit nu va fi nimic 0rganizat.Ne v0m aduna si ne v0m distra 2 n0pti intr-un cadru placut.0rice biker care are bun simt e binevenit. PS am palinca de va crapa c-0aiele la pr0priu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mirceone Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 dupa cum pr0babil ai citit nu va fi nimic 0rganizat.Ne v0m aduna si ne v0m distra 2 n0pti intr-un cadru placut.0rice biker care are bun simt e binevenit.PS am palinca de va crapa c-0aiele la pr0priu mai avem putin si ne .......vedem,,,,,,,,,,bem,,,,, respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DimmU Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 cateva zile si suntem in drum spre ransov..din ce zic astia la meteo se anunta vreme buna de joi incolo!!!!acu sper sa se adevereasca. asfalt uscat tuturor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 cateva zile si suntem in drum spre ransov..din ce zic astia la meteo se anunta vreme buna de joi incolo!!!!acu sper sa se adevereasca. asfalt uscat tuturor!!! eu am rezervat deja casuta asa ca...ploua/ ninge tot vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_OldSchool Postat Mai 19, 2010 Autor Share Postat Mai 19, 2010 Sa aveti parte de vreme buna si distractie pe masura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 pana la urma vine careva sau ajung acolo si ma trezesc singura in padure? Mesaj completat a fost frumos la Rasnov. O intalnire fantastica. Dupa un drum pe ploaie torentiala, am ajuns acolo 4 mobristi dintre care 2 cu Shadow si ne-am distrat nevoie mare 30 de minute. Nu am gasit pe nimeni acolo poate am gresit locatia dar intelesesem ca e in campingul de pe drumul de poiana de la poalele cetatii Rasnov. Am fost, ne-am plimbat, ne-am murat si ne-am intors in Bucuresti. Poate data viitoare vom si gasi pe cineva acolo. Revin mai tarziu cu poze ps: in Rasnov la pranz nu ploua Mesaj completat pana la urma vine careva sau ajung acolo si ma trezesc singura in padure?Mesaj completat a fost frumos la Rasnov. O intalnire fantastica. Dupa un drum pe ploaie torentiala, am ajuns acolo 4 mobristi dintre care 2 cu Shadow si ne-am distrat nevoie mare 30 de minute. Nu am gasit pe nimeni acolo poate am gresit locatia dar intelesesem ca e in campingul de pe drumul de poiana de la poalele cetatii Rasnov. Am fost, ne-am plimbat, ne-am murat si ne-am intors in Bucuresti. Poate data viitoare vom si gasi pe cineva acolo. Revin mai tarziu cu poze ps: in Rasnov la pranz nu ploua poze: http://picasaweb.google.ro/adda.pustoaica/...feat=directlink http://picasaweb.google.com/dangabriel666/...RasnovCheiaBuc# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 Important e ca ne-a placut maine cred ca o sa urc si eu cele 3-4 poze si chiar mi-a placut drumu si compania, poate data viitoare ramanem si in camping Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 corect poate la anu' facem o organizare mai serioasa macar sa stim un lucru. in cazul in care o fi ajuns careva dupa ora 14:00 sa ne transmita impresiile de la acea ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 Pai bine ma 0amenilor, nu aveti telefoane?Am fost ditai gashca vineri noapte acolo dupa care sambata s-a plecat undeva in apropiere pt un alt gratar intr-o ambianta mai uscata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 avand in vedere ca nu stiam pe nimeni pe cine sa sun? mai ales ca am intrebat care vine sigur sa nu ne trezim singuri acolo si nimeni nu a mai raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rocku Postat Mai 30, 2010 Share Postat Mai 30, 2010 am patzito si noi ca si Adda... am plecat din galati cu 2 shadow pe o ploaie mama ei, am ajuns in rasnov pe la 6 pm sambata, si si.... surpriza mare... un mare lacat pe poarta de la camping, dar intredeschis. am auzit un zvon de cheile rasnoavei, am facut un putin choper enduro cu mult noroi, prietenul meu cu shadow cu o aripa mai scurta a avut mal si sub casca, asta eee se putea lasa un belet cu schita zonei unde ati plecat.... rusinica rusinica si ca final ne am cazat la pensiunea de langa campingul unde trebuia sa gasim posesorii de umbre si moto similare sau nu...si ca boiiii ce suntem nu am avut nici un nr de tel. la ed a 3-a ma sui cu umbra in cada si dau singur cu apa si noroi si zic ca o fost fain la intrunirea neoficiala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 Pai bine ma 0amenilor, nu aveti telefoane?Am fost ditai gashca vineri noapte acolo dupa care sambata s-a plecat undeva in apropiere pt un alt gratar intr-o ambianta mai uscata. Eu am vrut sa te sun da daca nu stiam ca ramanem ,mi-era ca vi cu tuica aia degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate