MadBulll Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Azi mi-am luat motor 15 iun 2006.... mai repede cu o zi decat credeam... va dati seama super fericit. Pun 2 poze cu el ... cele facute in Germania... maine pun si cele cu mine salutare tuturor si Asfalt uscat!!! pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 sa-l stapanesti fara evenimente neplacute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MadBulll Postat Iunie 16, 2006 Autor Share Postat Iunie 16, 2006 Mersi mult Legionarule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 Felicitari pt achizitie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 fain motoru.mai zi shi u amanunte:an,pret : etc.sa te invidiem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MadBulll Postat Iunie 16, 2006 Autor Share Postat Iunie 16, 2006 Au sosit si pozele promise... Ms pentru gandurile bune Ce va pot zice sa ma invidiati e k mi l-a adus un prieten si nu mi-a luat nimk pe transport.... si ... arata mai bine in realitate k si in poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 sa aveti grija unul de altul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 super misto.sa ai cat mai multi km fara evenimente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 S-al calaresti cu placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MadBulll Postat Iunie 22, 2006 Autor Share Postat Iunie 22, 2006 Mersi Akuma imi fac actele k sa-l inmatriculez... (cam naspa k ii mult de umblat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MadBulll Postat Iunie 25, 2006 Autor Share Postat Iunie 25, 2006 a venit si prima plimbare 130km am si poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate