samolapraga Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 Pentru ca acum vreo sapt, in timp ce eu eram la curs la sala dalles, am gasit-o pe jos cu semnal stanga si oglinda crapata, acum caut astea sa le inlocuiesc. Mi-ar trebui sa le cumpar, dar unde am intrebat toti aduc pe comanda si dureaza minim o saptamana. Problema e ca eu martea viitoare trebuie sa ma duc cu ea la RAR pentru omologare, si banuiesc ca nu mi-o da, daca ma duc cu lucrurile astea sparte. Asa ca dau o bere celui care mi le poate imprumuta sapt viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 Pentru ca acum vreo sapt, in timp ce eu eram la curs la sala dalles, am gasit-o pe jos cu semnal stanga si oglinda crapata, acum caut astea sa le inlocuiesc. Mi-ar trebui sa le cumpar, dar unde am intrebat toti aduc pe comanda si dureaza minim o saptamana. Problema e ca eu martea viitoare trebuie sa ma duc cu ea la RAR pentru omologare, si banuiesc ca nu mi-o da, daca ma duc cu lucrurile astea sparte. Asa ca dau o bere celui care mi le poate imprumuta sapt viitoare. Suna la Doru la service. S-ar putea sa aiba pe-acolo Daca nu, suna-l pe Ionut Radulescu 0722 386 670. Sigur te ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samolapraga Postat Iunie 21, 2006 Autor Share Postat Iunie 21, 2006 salut ionut, mersi mult, am rezolvat pana la urma la service la doru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate