Syth Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 si '' calaretii singuratici'' unde si cand isi beau berea? Cu ceilalti... in Bavaria sau MusicCafe, miercurea de la 20-20:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S_A_S_U Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 la Rasnov pe motorul lui Coltz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kintanaMK Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 Cu al tau ti-a fost rusine sa pui poza? Scuze pt off topic,nu de alta,dar iara ma cenzureaza lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 Iesind prin oras, am gasit intr-o locatie revista PUSH magazine, si cand colo - ce sa vezi. Poze cu mine inauntru . Ca banditii vinovati de asta n-au zis nimic . Deci sa va atasez pozele. N-am scanner,asa ca multumiti-va cu foto. Admirati va rog poza de la titlu si motorul din prim plan. Astept oferte ). Acum articolul... Si un prim plan de final cu FLR si Fitzi. Si cu mine si Pacasac, evident . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JEFF Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 Mi-se pare mie sau ai facut un obicei de a atenta la statutul de vedeta pe la nuntile prietenilor??????? Prietenii stiu de ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 (editat) Iar mi-am amintit ca cea mai faina poza de la nunta ta o reprezinta pe sotioara ta alaturi de mine . Cam xenofobi astia, de ungurieni nu zic nimic..... Editat Februarie 21, 2009 de Skywalker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 foarte frumos dar am o dilema:de ce si-ar cumpara un barbat revista Push? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 pentru ca are un pret de nerefuzat. Adica se imparte mocca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 pentru ca are un pret de nerefuzat. Adica se imparte mocca.... asa da.ai scapat si de data asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Daca va saluta cineva de pe un BMW cu numere de bacau (inca) ... sa nu va mirati, io's Cu asta m-am ales de cand m-am intors de la onesti: Poze cu mine nu mai pun ca sigur sunteti satui de moaca mea... Hai noroc ! ! ! ASfalt uscat si zda umeda! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 s-o stapanesti sanatos piticanie.nu stiu cum te urci pe ea si cum te dai jos dar tu sa fii sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 (editat) Bravo bre, se pare ca am ramas singurul reisar din oras. Oricum nu prea aveai sanse sa ma faci, mai bine ca te-ai lasat. Cand o uzi? Apropos, nu vrei niste manere incalzite? Ca si-asa mergi des la Bikes On Ice. Editat Aprilie 14, 2009 de Pacasac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Are deja incalzire Da ia zi ce manere ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Incalzite, daca le conectezi la o sursa de curent, tip baterie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 (editat) s-o stapanesti sanatos piticanie.nu stiu cum te urci pe ea si cum te dai jos dar tu sa fii sanatos. Nici eu nu stiu cum ma sui si ma dau jos... dar oricum vreau s-o mai inaltz ca tipu dinainte a lasat-o vreo 3cm din jug si vreau s-o catar inapoi cum a lasat-o neamtu... Mersi de urare. Bravo bre, se pare ca am ramas singurul reisar din oras. Oricum nu prea aveai sanse sa ma faci, mai bine ca te-ai lasat. Cand o uzi? Apropos, nu vrei niste manere incalzite? Ca si-asa mergi des la Bikes On Ice. Are bre deja manere incalzite... si bonus pt Bikes on Ice...ABS ... Si apropo de ultimu mohican... parca voriai drujba d'aia... huzvarna or whateva' Editat Aprilie 14, 2009 de antemiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gexxx Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Daca va saluta cineva de pe un BMW cu numere de bacau (inca) ... sa nu va mirati, io's Cu asta m-am ales de cand m-am intors de la onesti: Poze cu mine nu mai pun ca sigur sunteti satui de moaca mea... Hai noroc ! ! ! ASfalt uscat si zda umeda! :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Incalzite, daca le conectezi la o sursa de curent, tip baterie Incalzite, incalzite mai ninja, dar zi si mie ce marca? noi, sh? o poza, o maslina, ca poate le iau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blacksword Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Salut ma numesc Cristi (si sunt alcoolic).... ala incercuit cu rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Wellcome Cristi; si noi suntem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Wellcome Cristi; si noi suntem hîc, care noi ?! uelcom! Poate iesim la neste ture... ca acu imi permit si eu sa parasesc asfaltu cu scutăru meu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Incalzite, incalzite mai ninja, dar zi si mie ce marca? noi, sh? o poza, o maslina, ca poate le iau. Nu scrie decat Heated Grips pe ele. N-am cu ce sa fac poza, arata ca toate celalalte, treci intr-o zi pe la mine si ti le arat. Cum de altfel a facut si Oaca adineaori, da' el e mai fitzos, nu cred ca le vrea, ca nu au striatii pe gripuri, si el, cum trage foarte brusc de acceleratie, e posibil sa ii cada cuplu in baia de ulei de la atata acceleratie. E mai fain ca scutaru' lu' Oaca, sa-l stapanesti sanatos. ca acu imi permit si eu sa parasesc asfaltu cu scutăru meu... Intentionat? Sau e prea puternic si nu il poti stapanii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 (editat) Nu scrie decat Heated Grips pe ele. N-am cu ce sa fac poza, arata ca toate celalalte, treci intr-o zi pe la mine si ti le arat. Cum de altfel a facut si Oaca adineaori, da' el e mai fitzos, nu cred ca le vrea, ca nu au striatii pe gripuri, si el, cum trage foarte brusc de acceleratie, e posibil sa ii cada cuplu in baia de ulei de la atata acceleratie. E mai fain ca scutaru' lu' Oaca, sa-l stapanesti sanatos. Intentionat? Sau e prea puternic si nu il poti stapanii? evident ca-i prea puternic pt mine... doar cu mobra 50S ma descurcam... cu astelalte e doar noroc... ps. esti offtopic da-ti in plm uărn Editat Aprilie 14, 2009 de antemiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 [..] Cum de altfel a facut si Oaca adineaori, da' el e mai fitzos, nu cred ca le vrea, ca nu au striatii pe gripuri, si el, cum trage foarte brusc de acceleratie, e posibil sa ii cada cuplu in baia de ulei de la atata acceleratie. E mai fain ca scutaru' lu' Oaca, sa-l stapanesti sanatos. Te mananca pielea, reisare. Poate vrei sa nu iti mai imprumut sublerul cand vrei sa iti masori incarcarea la baterie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Te mananca pielea, reisare. Poate vrei sa nu iti mai imprumut sublerul cand vrei sa iti masori incarcarea la baterie . Stai chill, ca ma descurc, mi-am cumparat si io subler, numa ca asta e mai pizdos, masoara si noxele. Vrei sa ti-l imprumut? ps. esti offtopic da-ti in plm uărn Am destul, la urmatoru' imi iau ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Salut ma numesc Cristi (si sunt alcoolic).... ala incercuit cu rosu Doar alcoolic sau si gay? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate