Sari la conținut

Samo

Super Membru
  • Număr conținut

    911
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    samo_lx

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Brasov
  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    Bumblebee
  • Numar Moto
    1100
  • Club
    Pasionatilor de mecanica

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Cb 250 Dream, BMW F650CS, XRV750

Vizitatori Recenți Profil

2.020 citiri profil

Samo's Achievements

  1. Salut, țin intermitent fasting din 2020 de prin Aprilie-Mai. În decursul lui 2020 am ajuns să slăbesc 10 kilograme fără să mă apuc de sport sau să umblu la dieta obișnuită. În general am 1 masă pe zi (in jur de ora 4-5) la care nu-mi refuz neapărat și desertul, până ajung să mănânc, beau 1-2 cafele, apă, ceai (fără sucuri procesate). Eu nu m-am lăsat de alcool în perioada asta, deși dacă vrei rezultate bune e recomandat să o faci și să umbli și la combinațiile de nutrienți pe care le bagi în tine și dieta alimentară. La început e destul de greu de ținut, până te obișnuiești cu senzația de foame (la mine a durat cam 2 luni), iar acum, când am scăpări și iau 2 mese pe zi, încerc să le iau într-un interval de 8 ore, astfel încât să rămână 16 ore in care organismul e privat complet de nutrienți. Modul ăsta de a mânca ajută și la reglarea insulinei în pancreas și dacă e făcut ca la carte știu că ajută mult și la detoxifierea ficatului, un alt rezultat secundar ar fi faptul că stomacul își reduce un pic ori din volum ori din elasticitate pentru că am observat că oricât de flămând aș fi, nu pot mânca mai mult de 70-80% din cât mâncam în mod normal la prânz când aveam 3 mese pe zi. De ceva vreme (3-4 luni) m-am apucat și de mișcare, în jur de 1-1.5 ore de exerciții cu greutatea corpului și nu simt o lipsă de energie nici când le fac, doar mă hidratez bine până atunci și în timpul exercițiilor și mănânc după exerciții Nu mă simt obosit de când mănânc așa, din contră parcă sunt o idee mai energic, iar senzația aia de irascibilitate când mi-e foame s-a redus considerabil. Eu pe lângă asta încerc pe cât posibil de vreo 6 luni să adaptez alimentația și la recomandările pe grupa mea de sânge. Sper să fie de ajutor. Spor(t)
  2. Salut. Doar atunci, in 2016. A fost ok, conditii bune la casute, locatia e departe de port, vezi pe maps. Ce trebuie sa iei in calcul, faptul ca noi am fost in extrasezon, drept urmare era totul aerisit, nu erau cozi la toalete, la dusuri, etc; îmi zicea barmanul ca in sezon, casutele sunt full, iar pajistea din spatele casutelor zicea ca duce undeva la 150-200 de corturi si ca in sezon se formeaza cozi maricele la toalete, dusuri și chiuvete. Berea era in jur de 6-8 Ron doză, totul e un pic mai scump, dar e de inteles. Mancarea era foarte buna la cherhanaua din sat, noi 3 zile n-am mancat decât acolo: bors de peste si peste la felul 2.
  3. @Sergiu_BB Mulțumesc pentru clarificare. Știu că multă lume pe off stă cam crispată și rigidă pe motor și mult prea PE ghidon, ceea ce de obicei favorizează accelerarea involuntară când prind o groapă sau o piatră și din cauza asta am adus vorba mai sus despre asta.
  4. Fără supărare că mă bag, dar oamenii cu experiență pe offroad au rar parte de "whiskey throttle". Se poate întâmpla, într-adevăr oricui, dar dacă e vorba de cea răsturnată în pârâu spre lacul Vulturilor acolo cred că a fost vorba de eroare umană/viteză excesivă ori traseu necunoscut, decât de scăpat mana în gaz. Spun asta pentru că am văzut filmarea cu recuperarea motocicletei de acolo, iar topografia traseului poate face probleme doar din motivele enumerate mai sus.
  5. @silvian74 - incep sa se înțeleagă. Câinele are vreo 7 ani și e foarte înțelegător și ascultător, mâțul in schimb se zburlește încă la el, dar începe să treacă din ce in ce mai aproape de cățel prin casă. Dacă iei un pui de cățel, sunt șanse mari să devină prieteni OK, depinde și de cât de reticentă e pisica.
  6. Eu am avut doar sterilizate și castrate și doar animale "salvate"; nu zic, mi-ar placea mult un Labrador, dar câtă vreme am încă sufletele astea, nu ii vad rostul, e doar un moft. In unele țări civilizate, chiar daca ai animal de rasă, cu pedigree, ești obligat să-l sterilizezi/castrezi dacă nu ești crescător cu acte în regulă. Mi se pare cel mai corect. In felul ăsta se controlează și genetica rasei, se presupune că se mai triază anumite probleme medicale ereditare, etc. P.S. cum naiba sa vreau altceva cât timp mă întâmpină fața asta de dimineață
  7. Am inmultit si eu familia cu un membru nou: Whisky, adunat de la o intrunire, de pe camp. Suntem în procesul de aclimatizare cu Ozzy, membrul vechi al familiei .
  8. La RD04 e arcul mai tare, nu știu dacă și tija amortizorului e mai lunga, dar arcul e cu siguranță mai tare.
  9. @Garcya weekendul trecut am mers pe forestier destul de desfundat cu 1100gs, al meu, dar pe o bucată am făcut schimb cu un prieten cu XRV750 RD07A. Da, motoare mai vechi, dar din aceeași eră. Exact ce spui tu am simțit și eu diferență între ele. Al meu deși are suspensia bună, nu e cea originală (Ohlins față-spate), mă zguduia destul debtare. Pe Africana prietenului, parcă mergeam pe pluș. *Înainte de GS am avut tot o africană, dar mai veche, '90 și la ea parcă tot așa, senzație de barcă era pe off... La in CRF 1000 visez și eu, sper ca in curând să am ocazia sa fac niste teste atât pe asfalt cât și pe off
  10. Salut, la F650 era o găurică pe unde pierde antigel in momentul in care se ducea kitul de la pompa de apă. Era special făcută pentru asta. Și putea să dai scutul jos să verifici daca și la F800 e la fel.
  11. Salut johnny77, dacă aveți cum, incercati cu o pompă originală. Am întâlnit o africană, rd07a, care nu se înțelege cu pompa vacuumatică, iar simptomele erau cam aceleași
  12. Salut. Are careva de vânzare cutii originale sau suporți și cutii aftermarket pentru 1100? Mulțumesc. Am găsit/comandat unele de aluminiu cu suporți. Dacă e cineva interesat, am găsit la Cj unele originale, de plastic, omul zicea că sunt în stare bună, 200 de euro.
  13. Fix aia m-am apucat sa fac la al meu. Desfaci jugul, gauresti suruburile, dai contactul jos și te apuci de refacut firele. Am luat fire noi pe care le voi inadi undeva mai jos cu firele originale pentru ca sunt cam coapte in partea de sus.
  14. Salut. In cazul in care pățit sau faceți vreo nefăcută (in cazul meu) și ardeți unitatea releul de la semnalizări, am găsit pe un forum soluția Se masoara tranzistoarele D16N05 și se înlocuiesc. Daca nu le găsiți, se pot folosi si IRFR4105 sau BC847F (sunt cei 2 tranzistori mari încercuiți in poză. Eu am găsit pe Adelaida cu 4.9 ron bucata. Daca are cineva nevoie, mie îmi rămân 3 bucăți pentru că am fost nevoit sa comand mai multe. http://bmwgs.ru/uploads/inline/2/5813539a5a18c_fixrelay.jpg
  15. Merci, deci de acolo am niste picături. Oricum trebuie sa vina ulei de cutie și filtru de aer să le schimb. » Post actualizat in 02 May 2018 12:32 Salut, știți cumva daca face cineva un înlocuitor mai bun pentru codiță? De la trânta de mai sus a mea s-a mucificat » Post actualizat in 03 May 2018 13:00 » Post actualizat in 07 May 2018 13:45
×
×
  • Creează nouă...