Jump to content

Samo

Super Membru
 • Content Count

  903
 • Joined

 • Last visited

About Samo

 • Rank
  Avansat

Contact Methods

 • Yahoo
  samo_lx

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Brasov
 • Carnet moto din
  2011
 • Motocicleta
  Bumblebee
 • Numar Moto
  1100
 • Club
  Pasionatilor de mecanica

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Cb 250 Dream, BMW F650CS, XRV750
 1. Salut, la F650 era o găurică pe unde pierde antigel in momentul in care se ducea kitul de la pompa de apă. Era special făcută pentru asta. Și putea să dai scutul jos să verifici daca și la F800 e la fel.
 2. Salut johnny77, dacă aveți cum, incercati cu o pompă originală. Am întâlnit o africană, rd07a, care nu se înțelege cu pompa vacuumatică, iar simptomele erau cam aceleași
 3. Salut. Are careva de vânzare cutii originale sau suporți și cutii aftermarket pentru 1100? Mulțumesc. Am găsit/comandat unele de aluminiu cu suporți. Dacă e cineva interesat, am găsit la Cj unele originale, de plastic, omul zicea că sunt în stare bună, 200 de euro.
 4. Fix aia m-am apucat sa fac la al meu. Desfaci jugul, gauresti suruburile, dai contactul jos și te apuci de refacut firele. Am luat fire noi pe care le voi inadi undeva mai jos cu firele originale pentru ca sunt cam coapte in partea de sus.
 5. Salut. In cazul in care pățit sau faceți vreo nefăcută (in cazul meu) și ardeți unitatea releul de la semnalizări, am găsit pe un forum soluția Se masoara tranzistoarele D16N05 și se înlocuiesc. Daca nu le găsiți, se pot folosi si IRFR4105 sau BC847F (sunt cei 2 tranzistori mari încercuiți in poză. Eu am găsit pe Adelaida cu 4.9 ron bucata. Daca are cineva nevoie, mie îmi rămân 3 bucăți pentru că am fost nevoit sa comand mai multe. http://bmwgs.ru/uploads/inline/2/5813539a5a18c_fixrelay.jpg
 6. Merci, deci de acolo am niste picături. Oricum trebuie sa vina ulei de cutie și filtru de aer să le schimb. » Post actualizat in 02 May 2018 12:32 Salut, știți cumva daca face cineva un înlocuitor mai bun pentru codiță? De la trânta de mai sus a mea s-a mucificat » Post actualizat in 03 May 2018 13:00 » Post actualizat in 07 May 2018 13:45
 7. Am și eu o nelămurire: oare așa se verifică uleiul la GS?
 8. Vanduta, drumuri bune si un sezon fara evenimente
 9. Vin si eu, cu al meu. Luat in toamna, tot din BV, e din '96, aproape 100.000km. Africana se simtea cam gatuita la drum lung si am constatat ca nu o folosesc in off suficient de mult incat sa si merite consumul mare pe urban.
 10. Salut, vezi ca mai sunt unii in Sacele,pe bulevardul principal. Eu la ei am apelat cand mai era de facut un cot la toba aftermarket, a fost vreo 80 de lei, iar alta data cand am fost la ei pt o teava un pic indoita si sudata mi-a luat 60. http://www.ambient-srl.ro/index.php/service-auto-specializat-tobe-de-esapament-evacuare-ambient-srl-sacele-brasov
 11. Ok, deci am incurcat ce zisese instructorul,dar in rest sunt bine. E topic de iarna. La BV ninge de nu mai tii cont de semne daca ai venit prea tare spre intersectie .
 12. Zappy, dezvolta. Inceputul e de la mine, la fel si partea cu prioritatea de dreapt; partea cu semnele, dupa cum am mentionat e de la "instructor citire".
 13. mda, am recitit si e confuz. 1 - dupa spusele instructorului (nu ale mele), STOP e mai cu prioritate decat semnul de cedeaza trecerea. 2 - in imagine si daca ar fi acelasi semn la ambele vehicule de pe drumul fara prioritate, autobuzul trebuie sa respecte prioritatea de dreapta.
 14. Poate intrebarea era "Cine trebuie sa dea prioritate autobuzului" Iar in variante ar fi fost la deruta o varianta cu: autobuzul trece primul pentru ca e mijloc de transport in comun.
 15. Camionul este pe drum cu prioritate. El trece de pe un drum cu prioritate pe unul fara, deci are prioritate fata de cei de pe drumurile fara; numai in conditiile in care in dreapta camionului era un vehicul (tot pe drumul cu prioritate), camionul ar fi trebuit sa dea de dreapta. In privinta celorlalte doua semne, mi-a explicat o data instructorul ca semnul de cedeaza trecerea e cel mai "lache" dintre semne, deci si daca cineva are STOP si tu esti cu cedeaza, prima data trece cel care are STOP. Oricum in imagine cel cu STOP primeste prioritate de dreapta de la cel cu cedeaza. Deci ordinea (dupa cum interpretez eu semnele): Camion, BMW, Autobuz.
×
×
 • Create New...