f_zoltan Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 Eu cred ca te fofilezi, Sorcer. Nu stiu daca nu cumva ai baut taria si in locul nostru, al celorlalti, prea dormeai tu pe cand am ajuns si noi la Timisoara. CStelia, tu cand poti fi vazut si fara ochelari? Cei rotunzi sunt deja un fel de semnatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 Pai uite poza din profilul meu: Are Smokey copyright pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enduro_mania Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 Nu trebuia sa ma uit la profil pentru ca strica tot farmecul pozei din avatar..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fabi Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Are cineva poza cu Fabi, ala blond cu macul la nas, in bikini peste blugi ca mie mi-a ramas aparatul fara baterie si nu am putut sa ii mai fac poza. Daca are cineva si vrea sa le puna il rog frumos sa fac acest lucru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deus`Absconditus Postat Septembrie 1, 2007 Share Postat Septembrie 1, 2007 cateva din linkuriile care au fost filmate in locatia asta de nebuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate