crazvy Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 solo am intilnit pe drum un endurist din Bucuresti si 2 admiratoare Brasov-Predeal e laser, oglinda proaspat asfaltat mai sint semafoare pe citeva portiuni, se mai lucreaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marcos Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 Eu sunt tipul cu enduroiu cu care te-ai intalnit pe seaua Dichiu Ma bucur ca ai ajuns cu bine si pozele sunt frumoase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Iunie 17, 2006 Autor Share Postat Iunie 17, 2006 Eu sunt tipul cu enduroiu cu care te-ai intalnit pe seaua Dichiu Ma bucur ca ai ajuns cu bine si pozele sunt frumoase gata, asa repede Babele si retur? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marcos Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 (editat) gata, asa repede Babele si retur? Nu am fost la Babele ... Am fost la padina, am urcat prin spatele ei, am tot urcat pana m-am ratacit Vroiam sa merg spre Bran, dar cica ma indreptam spre Leaota pe traseu nemarcat Drum f greu, poteca de picior, namol si pante extrem de abrupte, am tras de mobra fo ora sa o scot dintr-o rapa unde am cazut... M-au ajutat niste baieti+ciobani cu indicatii ca altfel faceam noaptea pe munte Acum sunt in Sinaia, dar am laptop + zapp Maine o ieu iar de la capat Editat Iunie 17, 2006 de Marcos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate