scara_211084 Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 (editat) Adevarul e ca sunt idioti tiristi in general! Bine k s-a terminat asa...Cineva chiar te iubeste acolo sus!Bafta cu reparatiile! Eu de 2 ori m-am trezit cu tirul in fata, in timp ce executa o depasire, asa fara nici un stres, norocul meu k am avut unde sa ies dupa sosea... La fel si cand eram cu conserva , atunci am avut noroc ca era o parcare pe dreapta si am oprit ! Baiatul se alerga cu un "coleg" tot cu tirul...Astia sunt soferii in Romania! Bafta si numai bine! Editat Iunie 19, 2006 de scara_211084 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 au, miercuri ti-am vazut motorul si ne-am uitat la el amanuntit cum te-ai chinuit sa pui autocolantul pe el si acum..... sper ca nu e chiar asha de grav avariat ...... sper ca esti ok psihic si fizic, bafta si bulan exagerat in contiunuare mane ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Mare noroc mai ai.... Bine ca te-a ajutat Domnu sa scapi cu bine!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate