nebun_4ever Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 Am vazut k sunt multe cerinte k piese la aprillia sr la injectoare! se gasesc pe undeva pe la noi prin tara? multam fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 Am vazut k sunt multe cerinte k piese la aprillia sr la injectoare! se gasesc pe undeva pe la noi prin tara? multam fain nu stiu exact unde sunt magazinele cu stocuri... dar exista importatori... Vezi Importatorii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amirc Postat Iunie 24, 2006 Share Postat Iunie 24, 2006 Ai avut probleme cu injectorul la vreo Aprilia rs50 pt ca si eu am de gand sa imi cumpar una la fel pe injector si acum vreau pareri daca merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nebun_4ever Postat Iulie 5, 2006 Autor Share Postat Iulie 5, 2006 Si eu am aceeasi intentie dar mi-a spus un prieten k sunt problematice la injectoare, asa k astept un raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 Curatare cu ultrasunete, ca la alea de masina. Si nu mai bagati tot felul de gunoaie in scuter. Ulei de calitate si benzina la fel sunt sfinte. Pe de alta parte, e posibil sa apara problema asta: ditech_fix.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 Ai avut probleme cu injectorul la vreo Aprilia rs50 pt ca si eu am de gand sa imi cumpar una la fel pe injector si acum vreau pareri daca merita Nu exista ceea ce vrei tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate