Mr_ORL Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 oreleuleeeee!!!(poate ne vedem la un suc maine:P- detalii ym dupa ora 19, sau la tel!): a fost salon de tatuaje cu tatuat daca erai pe o lista, totodata erau si aparate de tatuat la oferte si accesoriile aferente (inclusiv pierce-uri pt doritori).. mare inghesuiala la stand-ul celor de la Timisoara... Bre, n-am cum sa te onorez cu invitatia maine, merci mult, dar daca e, poate ne auzim in vama, de 1 mai...ca iau fata si cortu si mergem la relax, asa ca, poate ne gasim pe acolo sa ne arati colectia ta de tatuaje Tare faza cu tatuatul gratuit, recunosc...desi nu ma tenteaza sa ma pictez, deocamdata!Deci, din ce zici, au fost si aparate, si oferte....ok, fain, dar, pozele? N-a facut nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 (editat) Mie unu' mi-a placut Si mi-am facut si tatuaj Nu stiu ce vrea sa fie dar mie mi-a placut si mi l'am facut Editat Aprilie 30, 2010 de bogdancbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 Mie unu' mi-a placut Si mi-am facut si tatuaj Nu stiu ce vrea sa fie dar mie mi-a placut si mi l'am facut Wolverine bunny? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 Mie unu' mi-a placut Si mi-am facut si tatuaj Nu stiu ce vrea sa fie dar mie mi-a placut si mi l'am facut Pikachu Attack Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSSnake Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 Si primul meu tatoo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate