big_block Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 stie cineva un manual pt honda nx 650 ,? dar fara parole si alte .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fba Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 stie cineva un manual pt honda nx 650 ,? dar fara parole si alte .... gasesti aici: http://www.eikholt.net/hpalt/dommi/index01.htm din pacate e pt model 88 - 91 altceva nu am mai gasit desi as fi avut nevoie ... (eu am '94) daca are cineva si pt 94 - vreau si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Off topic: Fratilor am si io probleme cu un frate mai mic al NX 650: Honda Vigor FX 650 din 2000... Am busit roata pe fata si as avea nevoie ori de un mester sa mi-o repare or de o roata... Cred ca a voasta e pe 21", a mea este pe 19"x2.15, dar ma interesa daca v-ati lovit de astfel de probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate