ness26 Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 Condoleante. XMRaid impartaseste durerea cu voi si cei apropiati. XMRaid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
REA Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 Sincere condoleante familiei si prietenilor lui Ionut. Sa ii fie tarana usoara si sa vegheze asupra celor ce ii plang trecerea in nefiinta. Un ultim omagiu ii vom aduce si cei de la Brasov. Andrea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bog.mulisha Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 Un bun prieten si cel ce ma invatat cum e cu enduro!Nici acum nu pot realiza si crede ca Ionut numai este printre noi! Cel care ma suna sa imi zica : "Grasule dimineata la 10 esti echipat! " offff Puiu Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.andries Postat Mai 14, 2010 Autor Share Postat Mai 14, 2010 LISTA DE START 13.05.2010 Clasa A (Moto Extreme) VICTOR RUSU DANI OTIL CHEBAC SORIN AVRAMESCU RAZVAN CRISTI NAGHY MITACHESCU CATALIN COSTACHE VICTOR CENGO CSABA PATRICK BOISSY NAGY ERIK GABOR LACI ANDRAS LACI DOMOKOS CSABA OTTO MIRCEA GUSTAV MIRCEA ELEK ANDRAS TUDOREL "BASMAC" CRISTEA SANDU SORINA Clasa B (Old Boys) TEODORESCU DANIEL MAXIMILIAN BALASESCU LAURENTIU NEDELCU IOANITESCU MISU STROISTEANU VARTOLOMEI OVIDIU TURCEA Clasa C (Moto Open) FANE DOBRESCU CRISTI DINU DAN CRETU PITIS ALEXANDRU FLORIN MARIAN CONSTANTINESCU BOGDAN GORHOCEA DANIEL CRIVOIRUC VICTOR PAVEL CATALIN POP ALEXANDRU PANTURU DAN NEDELCU CORNELIU PAUL FURCOIU CRISTIAN BACANU MARIUS VARTOLOMEI GAGA CAMARA FLORINEL DAVIDOI SORIN STEFAN OTACI ATILA SZERELIX ISTVAN PENTEK ARPAD LASZLO GABOR Clasa D (ATV/Quad) MIHAI MARC MOHORA VICOL MIHAI TIBERIU TAVREA CLAUDIU RENZLER OLIVER CONCIOIU MIHAI SORIN IRINEL BADARAN DAN MITRIC VA ROG PE CEI CARE DORITI SA VA ALATURATI NOUA PENTRU ACEST EVANEMENT " CUPA ENDURO IONUT ARDELEANU " SA TRIMITETI NUMELE DVS SI CLASA LA CARE DORITI SA PARTICIPATI LA bogdan.andries@ancarom.com sau la tel 0744547655 Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAMQuadistul Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 LISTA DE START 13.05.2010 Clasa A (Moto Extreme) VICTOR RUSU DANI OTIL CHEBAC SORIN AVRAMESCU RAZVAN CRISTI NAGHY MITACHESCU CATALIN COSTACHE VICTOR CENGO CSABA PATRICK BOISSY NAGY ERIK GABOR LACI ANDRAS LACI DOMOKOS CSABA OTTO MIRCEA GUSTAV MIRCEA ELEK ANDRAS TUDOREL "BASMAC" CRISTEA SANDU SORINA Clasa B (Old Boys) TEODORESCU DANIEL MAXIMILIAN BALASESCU LAURENTIU NEDELCU IOANITESCU MISU STROISTEANU VARTOLOMEI OVIDIU TURCEA Clasa C (Moto Open) FANE DOBRESCU CRISTI DINU DAN CRETU PITIS ALEXANDRU FLORIN MARIAN CONSTANTINESCU BOGDAN GORHOCEA DANIEL CRIVOIRUC VICTOR PAVEL CATALIN POP ALEXANDRU PANTURU DAN NEDELCU CORNELIU PAUL FURCOIU CRISTIAN BACANU MARIUS VARTOLOMEI GAGA CAMARA FLORINEL DAVIDOI SORIN STEFAN OTACI ATILA SZERELIX ISTVAN PENTEK ARPAD LASZLO GABOR Clasa D (ATV/Quad) MIHAI MARC MOHORA VICOL MIHAI TIBERIU TAVREA CLAUDIU RENZLER OLIVER CONCIOIU MIHAI SORIN IRINEL BADARAN DAN MITRIC VA ROG PE CEI CARE DORITI SA VA ALATURATI NOUA PENTRU ACEST EVANEMENT " CUPA ENDURO IONUT ARDELEANU " SA TRIMITETI NUMELE DVS SI CLASA LA CARE DORITI SA PARTICIPATI LA bogdan.andries@ancarom.com sau la tel 0744547655 Bogdan se poate face fata cu quadul fara troliu? sau neaparat trebuie sa troliem? Mesaj completat GABI , DANIEL, MARIUS, VENIM CU SIGURANTA gabi, participati? m-ati ajuta si pe mine daca as veni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.andries Postat Mai 14, 2010 Autor Share Postat Mai 14, 2010 se poate face fata cu quadul fara troliu? sau neaparat trebuie sa troliem?Mesaj completat gabi, participati? m-ati ajuta si pe mine daca as veni? DEPINDE FOARTE MULT DE CAPACITATEA TA DE A CONDUCE , PRICEPERE , UTILAJ , CAUCIUCURI. IN PRACTICA TRASEUL NU A FOST FACUT PENTRU TROLIERE. ESTE INSA UN TRASEU FOARTE TEHNIC , NU IMPOSIBIL , DAR GREU PENTRU CEI CARE NU AU PRICEPERE MINIM MEDIU IN ATV. PROPUNEREA MEA ESTE SA VII , PENTRU CA ESTE O CUPA MEMORIAL IONUT ARDELEANU , CEVA NOU IN ROMANIA IN CEEA CE PRIVESTE STANDARDELE , DEOARECE VOM FACE UN MARCAJ FIM , FOARTE BUN , LOCATIA EVENIMENTULUI ESTE NEMAIINTALNITA IN ROMANIA ( GALION COMANESTI ) , IAR DACA NU TE DESCURCI IN TRASEU UNUL DIN CEI 20 DE OFICIALI DE PE TRASEU TE VA INDRUMA IN SIGURANTA LA LOCUL SOSIRII PE UN TRASEU FORESTIER. DEASEMENEA POTI CASTIGA UN PREMIU LA TRIAL , CARE VA FI UN ENDUROTEST , FARA BUSTENI , DOAR CU OBSTACOLE DIN CADRU NATURAL. CU STIMA. BOGDAN 0744547655 bogdan.andries@ancarom.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCOUNTRY Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 Suntem si noi pe drum ca se anunta o cursa tare !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.andries Postat Mai 14, 2010 Autor Share Postat Mai 14, 2010 Suntem si noi pe drum ca se anunta o cursa tare !!!!! VA TRANSMIT ADRESE PENTRU CAZARE PENTRU CA CEEA CE S-A AFISAT PE www.endurototal.ro ESTE IN MARE PARTE OCUPAT Pensiunea Davis - ContactDate de ContactAdresa: Str. Atelierelor, Nr. 6, Loc. Moinesti, Jud. Bacau; Cod postal: 605400; Telefon: 0745 274 524; E-mail: office@pensiuneadavis.ro. PENSIUNEA GHIZELA , 0744436874 , 0726832099 Hotel Romanita Darmanesti Darmanesti , 0234 357626 Motel La Cici Telefon : 0234 361705 Fax : Email : mrlacici@yahoo.com Pagina web : Adresa : Albotesti 72 Judet : Bacau Localitatea : Moinesti EXCELSIOR MOINESTI Moinesti, jud. Bacau str. George Cosbuc nr. 8 0234-365.078 0770-893.296 0757-156.714 Pensiunea Motel Parcul cu Pini 0744 976 036 0234 362 695 PENTRU ORICE AJUTOR VA ROG SA APELATI CU INCREDERE LA MINE CAND NU SUNT IN PADURE LA MARCAT BOGDAN ANDRIES 0744547655 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaby31 Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 se poate face fata cu quadul fara troliu? sau neaparat trebuie sa troliem?Mesaj completat gabi, participati? m-ati ajuta si pe mine daca as veni? eu oricum merg acolo dar nu concurez . merita sa vii sa incerci . e o provocare. e de ajuns sa participi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bog.mulisha Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 Merita sa veniti sa incercati , traseu super , peisaj super , totul e super! Doar sa incercati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.andries Postat Mai 15, 2010 Autor Share Postat Mai 15, 2010 eu oricum merg acolo dar nu concurez . merita sa vii sa incerci . e o provocare. e de ajuns sa participi. EU CONSIDER CA E PACAT SA NU PARTICIPI , DAR ORICUM SI PREZENTA E IMPORTANTA . POATETE RAZGANDESTI PANA VINERI. Mesaj completat VA INFORMEZ CA SIT-UL CLUBULUI X-CAPE A FOST FINALIZAT SI REDESENAT FINAL PENTRU ACEST EVENIMENT. "CUPA ENDURO IONUT ARDELEANU" GASITI TOATE INFORMATIILE , REGULAMENT , POZE SI FILME DIN TRASEUL 2010 . VA MULTUMESC. PT INSCRIERI bogdan.andries@ancarom.com sau 0744547655 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 condoleante pentru pierderea suferita o sa fim si din Iasi la concurs, se anunta frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.andries Postat Mai 16, 2010 Autor Share Postat Mai 16, 2010 (editat) AM MARCAT TRASEUL , CURSA DE LA BACAU E GATA DE START!!!! PT ORICE RELATII VA ROG LA 0744547655 BOGDAN ANDRIES[/size] Editat Mai 16, 2010 de bogdan.andries Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 Bogdane, am si eu 2 intrebari: 1. La ce ora e start prolog vineri? E important sa stim cum ne programam drumul 2. Ce traseu fac old boys? Extrem? Open de 2 ori? O tura de extrem + una de open? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 Cred ca trebuie sa evaluati serios traseul in caz de mocirleala. Se pare ca o sa ploua toata saptamana. Trebuie analizat atent care sunt portiunile sensibile si eventual gasite rute ocolitoare ca sa nu iasa show, cum s-a mai intamplat destul de des in ultima vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.andries Postat Mai 17, 2010 Autor Share Postat Mai 17, 2010 Bogdane, am si eu 2 intrebari: 1. La ce ora e start prolog vineri? E important sa stim cum ne programam drumul 2. Ce traseu fac old boys? Extrem? Open de 2 ori? O tura de extrem + una de open? PROLOG VINERI ORA 17 OLD BOYS TRASEU DE EXTREM , DAR O SINGURA TURA 65 KM . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 Programul de concurs va incepe Vineri 21 Mai cu inscriere la ora 12:00. Vineri se va tine un prolog (proba speciala trial), care va fi premiata separate cu premii substantiale si va stabili ordinea de start pentru cursa de Sambata si Duminica . A doua zi (Sambata ), traseul va avea o lungime de aproximativ 140 km pentru clasa A (Moto/Extreme), 70 km pentru clasa B (Moto Old Boys) si aproximativ 70 km la clasa C (Moto Open) si clasa D (ATV/Quad). sursa sa inteleg ca cat A= profi cat B= old boys cat C= hobby cat D= atv/quad descrie putin traselele pt B si C pentru ca nu vreau sa merg pe foriester dar nici sa-mi rup gatu prin stanci intreb pt ca deobicei B-ul era open iar "old boys" separat merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.andries Postat Mai 17, 2010 Autor Share Postat Mai 17, 2010 Cred ca trebuie sa evaluati serios traseul in caz de mocirleala. Se pare ca o sa ploua toata saptamana. Trebuie analizat atent care sunt portiunile sensibile si eventual gasite rute ocolitoare ca sa nu iasa show, cum s-a mai intamplat destul de des in ultima vreme. NOI VERIFICAM SI REDESENAM TRASEUL IN FUNCTIE DE STAREA VREMII. NU VA POT GARANTA EXACT TRASEUL IN MOMENTUL ACESTA DEOARECE VOR VI CATEVA ZILE DE PLOAIE SI SE PARE CA SUNT DOAR AVERSE. DACA NU E NIMIC SERIOS CU CANTITATILE DE APA SE CONTUREAZA URMATOARELE: VINERI INCEPE CONCURSUL CU ORA 12 VINERI TRIAL ORA 17 , PREMII SEPARATE SI STABILIREA ORDINII DE START , NU CONTEAZA IN CLASAMENTUL GENERAL. FARA BUSTENI SI IN GENERAL CU OBSTACOLE DIN CADRU NATURAL , PANTE ,SARITURI , RAMPE . SAMBATA START LA ORA 9 ,65 KM x 2 TURE PT EXTREM MOTO, 65 KM x1 TURA PT OLD BOYS MOTO PE TRASEUL DE EXTREM , 60 KM OPEN MOTO UNA TURA 60 KM , UNA SINGURA TURA DE ATV , TRASEU MEDIU INTRE EXTREME SI HOBBY , FOARTE MULTA PIATRA 70% PT TOATE CLASELE , DECI OBOSITOR DIN PUNCT DE VEDERE FIZIC SI CU PORTIUNI DE URCARE SAU COBORARE FOARTE TEHNICE . PETRECERE LA CORT CU MIEL LA CEAUN , VIN SI CONCERT CU FORMATIA TAPINARII. DUMINICA ACELASI STIL DE TRASEU , DAR CU 10 KM MAI SCURT LA ATV SI OPEN , UNA SINGURA TURA PE UN TRASEU SIMILAR LA EXTREM SI OLD BOYS. DACA PLOUA SCURTAM TRASEUL SI IL REDESENAM PENTRU A FACE O CURSA MEDIE INTRE 2,5 SI 5 ORE. O SA VA ROG SA PURTAM INSEMNE DE DOLIU SI UN MOMENT DE RECULEGERE IN MEMORIA BUNULUI NOSTRU PRIETEN SI COLEG DE CLUB IONUT ARDELEANU , CARE A TRECUT PREMATUR IN NEFIINTA DATORITA DRAGOSTEI FATA DE MOTOR. VA ASTEPTAM CU DRAG. BOGDAN ANDRIES X-CAPE BACAU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 (editat) Imi permit o mica precizare, 140 km sunt extrem de multi, mai ales in conditii de dupa 5 zile de ploaie asa cum se arata . O sa fie sange LE Acum am vazut ce scrie mai sus Editat Mai 17, 2010 de Mark81 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.andries Postat Mai 17, 2010 Autor Share Postat Mai 17, 2010 sursa sa inteleg ca cat A= profi cat B= old boys cat C= hobby cat D= atv/quad descrie putin traselele pt B si C pentru ca nu vreau sa merg pe foriester dar nici sa-mi rup gatu prin stanci intreb pt ca deobicei B-ul era open iar "old boys" separat BUGETUL FINANCIAR AL CURSEI ESTE FOARTE MARE , DAR TOTUSI LIMITAT DEOARECE CLUBUL X-CAPE A DORIT SA PASTREZE UN ANUMIT STANDARD INALT AL PREMIERILOR , AL ORGANIZARII , NU PUTEM OFERI PREMII LA MAI MULT DE PATRU CLASE TRASEELE SUN TREI : PROFI MOTO , TRASEU 65 KM x 2 TURE, CARE CONTINE 70 % ACELASI PARCURS DE OPEN , CU 4 BUCLE DIFICILE DIN PUNCT DE VEDERE TEHNIC. OLD BOYS MOTO , FAC ACELASI TRASEU CU PROFI , DAR UNA SINGURA TURA TRASEU OPEN MOTO , 60 KM CU TRASEU 70 % PIATRA , UNA SINGURA TURA , VA ASIGUR CA PENTRU OPEN ESTE SUFICIENT DE DIFICIL , ARE PORTIUNI FORTE TEHNICE SI ACOLO SE FACE DIFERENTA. TRASEU ATV -QUAD , CARE VA FI DOAR 50 % LA FEL CU OPEN MOTO , IN REST VA AVEA PORTIUNI DIFERITE , DAR ACEESAI COMPLEXITATE Mesaj completat MULTUMIM DE RECOMANDARI , SA STII CA TINEM CONT DE TOATE . NOI NE STRADUIM , SPERAM SA FIE CAT MAI BINE. AM CREEAT VARIANTE ALTERNATIVE DE TRASEU , AM MARCAT CU BANDA , SEMNE CONFORM FIM , SAGETI ROSII DE DIRECTIONARE SI COMFIRMARI SI INFIRMARI DE CLASA , 10 CP-URI ....ETC LISTA DE START ACTUALIZATA: Clasa A (Moto Extreme) VICTOR RUSU DANI OTIL CHEBAC SORIN CRISTI NAGHY MITACHESCU CATALIN COSTACHE VICTOR CENGO CSABA PATRICK BOISSY NAGY ERIK GABOR LACI ANDRAS LACI DOMOKOS CSABA OTTO MIRCEA GUSTAV MIRCEA ELEK ANDRAS TUDOREL "BASMAC" CRISTEA SANDU SORINA Clasa B (Moto Old Boys) TEODORESCU DANIEL MAXIMILIAN BALASESCU LAURENTIU NEDELCU IOANITESCU MISU STROISTEANU VARTOLOMEI OVIDIU TURCEA IONUT MOSTEANU POP FLORIAN AVRAMESCU RAZVAN Clasa C (Moto Open) FANE DOBRESCU CRISTI DINU DAN CRETU PITIS ALEXANDRU FLORIN MARIAN CONSTANTINESCU BOGDAN GORHOCEA DANIEL CRIVOIRUC VICTOR PAVEL CATALIN POP ALEXANDRU PANTURU DAN NEDELCU CORNELIU PAUL FURCOIU CRISTIAN BACANU MARIUS VARTOLOMEI GAGA CAMARA FLORINEL DAVIDOI SORIN STEFAN OTACI ATILA SZERELIX ISTVAN PENTEK ARPAD LASZLO GABOR EDMOND TUPA NECULA MARIAN MARACINEANU TRAIAN BURADA NICOLAE ISACESCU DRAGOS SCORTEA RADU SPINU ADRIAN ANDREI COHN LUPU MARIAN CORBU LAURENTIU BACANU DUMITRU STOIAN IONUT CONSTANTINESCU MARIUS Clasa D (ATV/Quad) MIHAI MARC MOHORA VICOL MIHAI TIBERIU TAVREA CLAUDIU RENZLER OLIVER CONCIOIU MIHAI SORIN IRINEL BADARAN DAN MITRIC BOGDAN ANGELESCU SZABO MIHALY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bog.mulisha Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 Imi permit o mica precizare, 140 km sunt extrem de multi, mai ales in conditii de dupa 5 zile de ploaie asa cum se arata .O sa fie sange LE Acum am vazut ce scrie mai sus nu e nimic daca iese sange...o sa vina tata sa va faca poze si dupaia va pun pe forum un R.I.P ....glumeam...traseul cum zicea si bogdan e foarte tehnic la unele urcari , chiar si coborari...speram sa nu mai ploua altfel e putin show pe partea carunta..in rest e ok..traseul se poate face de 2 ori fara nici un stres doar vointa sa aveti! in caz de probleme grave doamne fereste ..suntem acolo! eventual unora le las si numarul de telefon in caz de raman undeva sa vin sa ii caut...tztztztz...sper sa fie totul in regula..oricum e super frumos acest traseu...ii placea la nebunie lui ionut Dumnezeu sa il ierte! pacat...dupa concurs vroiam sa il fac eu cu el la cronometru...dar na..pfff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.andries Postat Mai 18, 2010 Autor Share Postat Mai 18, 2010 (editat) nu e nimic daca iese sange...o sa vina tata sa va faca poze si dupaia va pun pe forum un R.I.P ....glumeam...traseul cum zicea si bogdan e foarte tehnic la unele urcari , chiar si coborari...speram sa nu mai ploua altfel e putin show pe partea carunta..in rest e ok..traseul se poate face de 2 ori fara nici un stres doar vointa sa aveti! in caz de probleme grave doamne fereste ..suntem acolo! eventual unora le las si numarul de telefon in caz de raman undeva sa vin sa ii caut...tztztztz...sper sa fie totul in regula..oricum e super frumos acest traseu...ii placea la nebunie lui ionut Dumnezeu sa il ierte! pacat...dupa concurs vroiam sa il fac eu cu el la cronometru...dar na..pfff SAL BOGDANE . S-A ADUNAT LUME MULTA SI , DUPA CEEA CE AM AUZIT O SA VINA SI MAI MULTA . E BINE SA AVEM MARE GRIJA DE TRASEU , SA NU NE BATEM JOC DE EI CA NU E FRUMOS. NOI O SA MERGEM ZILELE ASTEA PE PLOAIE SA VERIFICAM TOT TRASEUL , DACA E CAZUL REFACEM MARCAJE LIPSA , DACA NU REFACEM PORTIUNI DE TRASEU UNDE E RAU , CU ALTUL MAI SCURT SI MAI USOR. TREBUIE SA IASA BINE , NU AVEM VOIE SA GRESIM , MAI ALES DE DRAGUL LUI IONUT - E ""CUPA IONUT ARDELEANU"" MEDICUL DE MEDICINA SPORTIVA VINE SAMBATA 22 MAI LA ORA 6 LA COMANESTI LA SECRETARIAT CINE NU ARE ADEVERINTA VALABILA DE MEDICINA SPORTIVA SA VINA LA 6 , SAMBATA PENTRU CONTROL. CINE POATE SA O PROCURE DE ACASA SCAPA DE ACEASTA CORVOADA SI VINE LA 8,30 LA START. Editat Mai 18, 2010 de bogdan.andries Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bog.mulisha Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 da asa este! din cate stiu azi e ultima zi cand mai ploua in zona asta,,speram sa fie asa si sa tina pana dupa concurs..daca nu va mai ploua e super traseul...urcarile ,coborarile.,.dar chiar de va ploua sa nu iti faci griji bogdan...o sa fie putin de toit mai complicat pe carunta la urcare ca acolo curge si putina apa pe drumul de urcare..cand ploua tare!dar tot e urcabila ca sunt pietre ..deci nu e problema..oricum baietii banuiesc au gume noi si e preferabil de noroi si piatra,,,,daca au asa e suficient... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 oricum baietii banuiesc au gume noi aha. fix asa eu ma gandesc daca sa-l intorc pe ala cu care am facut deva si bisoca sau sa-l las asa si sa-l intorc pentru Sibiu Dar eu si Make suntem cazuri particulare - noi mergem din talent, nu ne trebuie cauciuc nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 aha. fix asaeu ma gandesc daca sa-l intorc pe ala cu care am facut deva si bisoca sau sa-l las asa si sa-l intorc pentru Sibiu Dar eu si Make suntem cazuri particulare - noi mergem din talent, nu ne trebuie cauciuc nou bre nea ionut..la sibiu o sa ajungi pe sarme(adica sfori),dar nu conteaza ca la ce urcari au pregatit baietii il chemam pe romeo cu alicopterul sa ne urce(sau dupa caz sa ne culeaga)..pe noi ne sare schema cu bacaul anul asta ca avem 2 evenimente in club.. sambata nunta lui cristi si duminica botezul lui junioru lui avocatu",asa ca suntem consemnati la valcea week asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate