Pacasac Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 Acum aproximativ o ora, pe strada Lunga. Din spusele motociclistului el se deplasa linistit pe banda 2, banda 1 fiind ocupata de masini. Dintre masini iese taximetristul, bineinteles fara sa se asigure calumea, motociclistul cade. Am uitat sa ma uit daca erau urme si pe masina taximetristului. Motoreta paradida destul de nasol, era plin de benzina pe jos, furca stramba, carene muci. Motoristul ok, il durea un picior. Cand am ajuns eu aparuse si seful companiei de taximetre, care i-a zis din start motoristului ca daca le spune politistilor ca vrea sa mearga la spital, si il baga pe taximetrist la caz penal, nu ii mai da nici un ban pe asigurare. Pana la urma l-a convins pe motorist sa o lase moarta cu mersul la spital. Mai era un tip acolo, care se lauda cu o Honda CBR din 2005 care ii tot spunea lu asta sa isi bage motoreta la daune totale, sa pastreze motoreta si sa ia banii. Cam stupid din punctul meu de vedere. Eu zic ca si-o repara sub 1,000 EUR. Saracu era cam distrus, numa la cum sa isi faca motoreta se gandea. I-am spus sa vina maine in livada, poate se gaseste unu' altu' care sa il ajute. Sper sa iasa ok. P.S. Daca nu erau urme pe masina taximetristului este intr-adevar cam nasol pentru motorist, pentru ca este foarte posibil sa nu ia nici un ban. In cazul acesta... parca prindea bine un pistol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dewe dee Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 dar daca motocicleta era asa lovita banuiesc ca a existat un impact ceva, si e imposibil sa nu fi lasat vre-o urma... sper sa n-ai probleme cu reparatul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Si eu zic ca mai bine se ducea la spital,mama lor de taximetristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Inca una din ciclul "Sunt taximetrist si am prioritate"...Numai as face cu taximetristii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Ce faza de cacao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate