OVK Postat Iulie 21, 2006 Share Postat Iulie 21, 2006 ba al meu a venit deja omologat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butcher Postat Iulie 21, 2006 Autor Share Postat Iulie 21, 2006 sa scrie aia de la rar k sa fiu eu sigur....oricum eu merg cu revista sub sha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Iulie 22, 2006 Share Postat Iulie 22, 2006 si poate aia de la rar sunt 1pic batuti in cap si fac o "gluma" si ti-l omologheaza ca Scuter ) si o sa-ti trebuiasca permis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Iulie 22, 2006 Share Postat Iulie 22, 2006 (editat) nu ca scuter ci ca motocicleta usoara Daca ai pe factura Moped nu ar trebui sa fie nici o problema.Dar cred ca sti ca nu tu te duci cu el la rar ci cei de la compania de leasing. Editat Iulie 22, 2006 de OVK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butcher Postat Iulie 23, 2006 Autor Share Postat Iulie 23, 2006 in fine , dar pana una alta mie aproape mi s`o terminat uleiul. Si in orash nu gasesc ESSO in 2T (recomandat de peugeot). Am vazut la petrom de la omv nishte uleiuri....Pls ajutati`ma , ce ulei sa pun? Si dak o sa iau de la OMV o sa trebuiasca sa ashtept sa se aprinda becul si dupa sa pun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 Nu trebuie neaparat ESSO . orice ulei sintetic sau semi-sintetic e bun. cel mineral am inteles ca scoate mai mult fum. si nu prea e bun pentru motorul unui scuter care se tureaza peste 6000rpm. eu am pus pana acum OMV Syn Star 2t si MOL Daemon 2t (parca sa ii zice, are un scuter aprilia sr pe eticheta) uleiul il completezi cand vezi ca se aprinde becu atunci cand pui frana sau cand il pui pe cric...(asta daca nu stai sa te uiti mereu in rezervorul de ulei sa vezi cat mai are ) . sa nu mergi niciodata cu becu de la ulei aprins, poti cala motorul. era un topic despre ulei.. citeste ...AICI... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butcher Postat Iulie 23, 2006 Autor Share Postat Iulie 23, 2006 am gasit mol aron sau arol 2T 500ml 5lei cam ieftin....si omw x-bike .... da cre k o sa ashtept pana maine cand o sa fie deschise magazinele de piese auto , dak nu gasesc , marti ma duc la iashi si caut... dak il inclin cateva grate spre dreapta se aprinde becul, cam pt catzi km mi`ar mai ajunge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 un ulei sintetic nu are cum sa fie mai putin de 25-30lei! alea sunt minerale ce ai gasit tu. depine cat are rezerva de ulei. la mine cand se aprindea becu` cand franam... mai aveam cam 2-300 ml de ulei. 1l de ulei am inteles ca te tine cam 2000-2500 km. ar trebui sa gaesti OMV Syn Star (e vreo 35lei)la benzinariile OMV. la cei cu piese auto nu cred ca ai sanse... eu am cautat la mine in oras (giurgiu) timp de 2saptamni ulei sintetic 2t ... si... pauza...pana la urma m-am saturat si am luat de la OMV din bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 (editat) Ieri am obtinut si eu o plimbare cu el prin cartieeer.URAAAA Asa.Si mie mi se cam aprinde becu la zguduituri.Bine ca are dealeru' o gama larga de uleiuri.SPer ca azi pe seara sa ma lase sa ies cu el pana la peugeot si sa-mi fac si plinul cu ulei.Doamne ce dor mi-era de el Editat Iulie 24, 2006 de OVK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butcher Postat Iulie 25, 2006 Autor Share Postat Iulie 25, 2006 Pana la urma am pus Mobil 1 semisintetic 35 lei litrul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 cel mai recomandat este uleiul SINTETIC dar e bun si semisintetic...mult mai bun decat cel mineral. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 io bagai azi sintetic Mobil1 cu 46 RON litrul.Recomand. butcher,tu de ce nu ai reflectorizante la roata din fata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butcher Postat Iulie 26, 2006 Autor Share Postat Iulie 26, 2006 io bagai azi sintetic Mobil1 cu 46 RON litrul.Recomand. butcher,tu de ce nu ai reflectorizante la roata din fata ? da am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 (editat) am luat motorex 2t full-synt. e bun ... dar o sa recurg la castrol ca-i mai ieftin ... avui in motocicleta R4superbike si am fost f multumuit de el .... nu vad de ce nu ar fi bun si pt 2t tot castrol .... p.s.: scuterache e un jet c-tech. Editat Iulie 19, 2007 de AndreiC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phat_sua Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 si eu tot jet force c-tech.. bag Repsol sintetic 2T - 30 lei .. il iau de la piaggio ca fac 2 minute pana la ei un plin am inteles k te tine cam 1000 km .. pe mine in rodaj acum m-a tzinut 500 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate