MirkoCroCop Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 salut am un fzr de 600 si tocmai am schimbat telescoapele... cum ar trebuisa fie mai moi sau mai rigide? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 (editat) salut am un fzr de 600 si tocmai am schimbat telescoapele... cum ar trebuisa fie mai moi sau mai rigide? daca sunt moi fac balans... in principiu ar trebui sa fie mai rigide. asta depinde de uleiul din furca, si de reglaje Editat Aprilie 9, 2010 de christian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Poate au si ceva reglaje? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoleks Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 ai schimbat telescoapele... bine! cu ce le-ai schimbat? ce telescoape? de la ce motor? ce arcuri si ce ulei ai in telescoapele noi? este lungimea telescoapelor noi egala cu cea a telescoapelor vechi? ai reglaje la ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Ce intrebare stupida. Detaliaza. De ce le-ai schimbat? Cu ce ai schimbat?Ce ai avut inainte?ai aceleasi reglaje ca si inainte? ai acelasi ulei? Arcurile au aceeasi uzura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate