Fix Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 pentru cei cu mai multa experienta am o intrebare:motorul meu e negru!!atat de negru ca daca trec prin fata unui cimitir paznicii imi deschid portile(cica vine dricul)! intrebarea este ce elemente pot vopsi intr-o alta culoare astfel incat sa nu-mi fie ridicat talonul??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Asta este o intrebare la care si eu astept raspunsul. Cam tarziu pentru mine, dar e bine de stiut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 jentile , cadrul . poti sa le faci roz bombon . carenele , tablele , rezervorul , tre sa fie culoarea din talon . e ca la masina , daca tu ai sasiul verde si rotile portocalii nu te f.ute nimeni la cap . ideea e sa ai caroseria culoarea din talon . eu asa vad lucrurile si mi se pare logic pt ca la un motor nou , sa zicem cadru e gri rotile nichelate sau stiu eu ce culori , si in talon scrie culoarea caroseriei . eu am mai intalnit si moto care avea culoarea si de la cadru scrisa . acu depinde ce ai in talon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 hai sa va zic un "mic hint" daca sunt acoperite in proportie de 50% cu autocolant n-o sa va frece nimeni hai sa va zic un "mic hint" daca sunt acoperite in proportie de 50% cu autocolant n-o sa va frece nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 hai sa va zic un "mic hint" daca sunt acoperite in proportie de 50% cu autocolant n-o sa va frece nimeni Off-topic: gata mah, ti-ai revenit din betzie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 nu prea.. da' sa zicem ca da... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dewe dee Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 eu nu prea imi dau seama care e logica celor de la politie (rar) dar motorul meu arata ca in poza si in talon mi-au scris la culori alb si albastru...A se observa ca si rosu e in proportie destul de mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Iunie 23, 2006 Autor Share Postat Iunie 23, 2006 eu nu prea imi dau seama care e logica celor de la politie (rar) dar motorul meu arata ca in poza si in talon mi-au scris la culori alb si albastru...A se observa ca si rosu e in proportie destul de mare... daca ma uit bine la motorul tau culoarea din talon e data de vopseaua rezervorului!deci rezervorul este cel care stabileste culoarea din talon!corect? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarianVaru Postat Iunie 24, 2006 Share Postat Iunie 24, 2006 (editat) la mine la bmw f650 dakar..care e albastru cu alb si patratele rosii pe rezervor....la rar au scris ca e albastru-negru?????? S-a uitat probabil si la culoarea seii,care ocupa o suprafata destul de mare... deci...culoarea e in functie de cat de "daltonist" e ala de la rar....sau ce preferinte de culoare are el....asa ca stai linistit,daca ramane si ceva din culoarea din talon(macar 50%)...e ok...zic eu.Dar e o parere ..numai a mea... pun si o poza....dati si voi cu parerea.... Editat Iunie 24, 2006 de MarianVaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Iunie 24, 2006 Share Postat Iunie 24, 2006 Ce ziceti, ce culoare a mea? Cica e verde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 24, 2006 Share Postat Iunie 24, 2006 pastrand linia luata de topic, poza e cu fostul meu motor care este rosu + galben, conform RAR. ontopic: pune-i ceva stickere pana in 50 % din el si ai rezolvat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate