foxbat Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 La mol-ul de pe intrarea de pe autostrada. Cred ca s conservar de data asta. la 8 acolo, la 8:15 am plecat Directia - Corbu, Vadu. Plaja daca e soare si retur pe seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 1. Duminica este in 11. 2. Cine crezi ca merge cu tine daca bagi conserva la inaintare? 3. off topic: sa vezi ce super plimbare am facut eu azi (sambata 10.04.2010). Am fost la Campina pe niste trasee de mare exceptie. Am bagat off road de mi-a venit rau. Am reusit sa n-o tavalesc pe vacuta mea galbena. O sa bag niste poze cand intru in posesia lor, ca sa vada si ochiul vostru. P.S. Nu merg la Vadu si nici la Corbu, ca sunt locatii ''rezervate''. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 10, 2010 Autor Share Postat Aprilie 10, 2010 1. Duminica este in 11. 2. Cine crezi ca merge cu tine daca bagi conserva la inaintare? 3. off topic: sa vezi ce super plimbare am facut eu azi (sambata 10.04.2010). Am fost la Campina pe niste trasee de mare exceptie. Am bagat off road de mi-a venit rau. Am reusit sa n-o tavalesc pe vacuta mea galbena. O sa bag niste poze cand intru in posesia lor, ca sa vada si ochiul vostru. P.S. Nu merg la Vadu si nici la Corbu, ca sunt locatii ''rezervate''. 1, asa i , deh, batranetea 2. nu stiu asta dar eu plec 3, fain, sa le vedem PS: ? Adica rezervatie ? ultima oara nu erau.sper sa nu fie acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Nu e bre rezervatie! Dar e o discutie pe topicul Turcia 2010 unde a iesit o balacareala vis-a-vis de Corbu. (a rezervat lumea..............plaja) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 10, 2010 Autor Share Postat Aprilie 10, 2010 Nu e bre rezervatie!Dar e o discutie pe topicul Turcia 2010 unde a iesit o balacareala vis-a-vis de Corbu. (a rezervat lumea..............plaja) a..din seria" nu mergem cu vlad " hai mai ca i o plaja mare tare acolo .sper sa nu fie inghesuiala maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Sunt varza de oboseala. Am plecat la 11 din Bucuresti si la 22.30 am ajuns acasa. Am mancat doar un sandwich la o benzinarie. Am mers cu niste super baieti (si o fata ) prin zona Campina. Am nimerit pe drum off cu noroi, balti mari, bolovani si peisaje superbe. A fost greu dar a meritat. Unu din baieti, a ales alta poteca si s-a inpotmolit in noroi. A chemat ajutoare si la 23.00 reusise s-o scoata. Bafta maine, si sa ai vreme de plaja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reltih Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 yo nu inteleg daca e o invitatie sa mergem in conserva ta ? sau cu motoarele in fata/spatele tau ? sau doar te lauzi ca pleci maine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 11, 2010 Autor Share Postat Aprilie 11, 2010 yo nu inteleg daca e o invitatie sa mergem in conserva ta ? sau cu motoarele in fata/spatele tau ? sau doar te lauzi ca pleci maine ? sa tra din pacate( paan de cauciuc..)intarzii cam 20 de minute , sa zicel ca ma laud si ca cine vrea..e loc destul si pe sosea si in conserva Mesaj completat sa tradin pacate( paan de cauciuc..)intarzii cam 20 de minute , sa zicel ca ma laud si ca cine vrea..e loc destul si pe sosea si in conserva gataaaa mi a venit roataaaaaa am plecat scuze de intarziere. daca mai e , tel meu este 0722 412 126 Mesaj completat ura Emil, sa ne traiesti.Cand apari si tu iese o plimbare de nota 100 chiar daca am fost doar un motor si o conserva. Soare de nota 10. Mare. De vis La Vadu nu se poarte ajunge ( cel putin nu fara capre adevarate si/sau 4x4 inalte La corbu deja se aglomera treaba.Dar cel putin am putut savura o Kamenitza fara acol .Mai sa cred ca e 2009 si sunt cu Jack pe ym. In contanta la cazinou lumea se plimba la soare. Deh, am imbatranit,. Deja ma uit cu alti ochi la ei. Contemplativi Pozele mai incolo un pic. Si da, cruserele sunt interesante. Chiar daca nu sunt fan sunt pe cale sa devin.Inca odata multumesc, emil. Respecte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 Multumim pentru informatia despre Vadu. ..si cam asta facea foxu' acum aproape un an pe plaja la corbu...statea pe mess cu un anume jack ...sa nu dai ...stiu ca vorbeai cu tine insuti dar nu m-am putut abtine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Steed Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 Pozele mai incolo un pic. Chiar sunt curios cum au iesit ... Si da, cruserele sunt interesante. Chiar daca nu sunt fan sunt pe cale sa devin. Ei, acum cred c-ai inteles ce inseamna ... "Old School Style" . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 11, 2010 Autor Share Postat Aprilie 11, 2010 Chiar sunt curios cum au iesit ... Ei, acum cred c-ai inteles ce inseamna ... "Old School Style" . O da. Si am inteles ca se poate face si enduro cu ele Respect. Si profit maxim SI inca odata multumesc pentru astazi. Cand o sa ai 5 trese in loc de 3 si un banut mergem in turul lumii.Deocamdata astept 2020. Am de tinut o promisiune si ma antrenez pentru asta. pozele . http://picasaweb.google.com/bubexu/Vadu_co...CIDz0K_127XvFw# PS nu incercati asta acasa daca nu aveti albeea sau Vulcan Mesaj completat Multumim pentru informatia despre Vadu. ..si cam asta facea foxu' acum aproape un an pe plaja la corbu...statea pe mess cu un anume jack ...sa nu dai ...stiu ca vorbeai cu tine insuti dar nu m-am putut abtine scorul este 1 - 1. pentru mine.! nu respecti adevarul istoric. dar treaca de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 Serifuleeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!! Sa ne traiesti! E de mare spectacol locatia. Tot ce-ti doreste inimioara: terasa, plaja, soare si bere. Ce drak ai cautat acolo? Nu ti-a fost mila de Albea si de Vulcanul ala? Ai Varadero de pomana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 11, 2010 Autor Share Postat Aprilie 11, 2010 (editat) Serifuleeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!! Sa ne traiesti!E de mare spectacol locatia. Tot ce-ti doreste inimioara: terasa, plaja, soare si bere. Ce drak ai cautat acolo? Nu ti-a fost mila de Albea si de Vulcanul ala? Ai Varadero de pomana. ba da - mi a fost mila tare ca altfel ajungeam si la Vadu cu ele. Dar m-a oprit mila si ..oceanul de pe drum. apropo - vulcanul ala e de mare exceptie - in blugi si fara protectii - eram ca fularul pe el - ~ 175 si mai vroaia dar nu mai puteam eu. Niceeeeeeeeee Si ce crezi - ca varadero pluteste ? Macar albeea a mai incercat odata anul asta pe acolo dar atunci nu mi a fost mila deloc. Si sa nu imi ceri pozele ca nu le pun Sunt hard-core rau si trebuie sa ai peste 18 ani ( de dileala IT + AUTO + MOTO +) ca sa le vezi . weekend-ul viitor plimbi si tu vara -ul sau esti comentator ? Editat Aprilie 11, 2010 de foxbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 Plimb bre, plimb. Dar imi trebuie si mie o destinatie frumoasa si sa tina vremea cu noi. Mesaj completat Prin zona asta am fost eu sambata. GS-ul a ales o alta ''poteca'' si s-a inpotmolit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 ba da - mi a fost mila tare ca altfel ajungeam si la Vadu cu ele. Dar m-a oprit mila si ..oceanul de pe drum. apropo - vulcanul ala e de mare exceptie - in blugi si fara protectii - eram ca fularul pe el - ~ 175 si mai vroaia dar nu mai puteam eu. NiceeeeeeeeeeSi ce crezi - ca varadero pluteste ? Macar albeea a mai incercat odata anul asta pe acolo dar atunci nu mi a fost mila deloc. Si sa nu imi ceri pozele ca nu le pun Sunt hard-core rau si trebuie sa ai peste 18 ani ( de dileala IT + AUTO + MOTO +) ca sa le vezi . weekend-ul viitor plimbi si tu vara -ul sau esti comentator ? salutare se poate ajunge la vadu sau nu as da o tura si as sta acolo cu cortu vreo 2 zile cum ajung multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 12, 2010 Autor Share Postat Aprilie 12, 2010 (editat) salutare se poate ajunge la vadu sau nu as da o tura si as sta acolo cu cortu vreo 2 zile cum ajung multumesc Respecte pompi nu poti ajunge acolo decat cu ceva inalt tare si chair daca ai trebuie sa gasesti un drum prin nisip..mlastina. drumul este sub apa si chair daca din poze pare ca i cat de cat ok - bucata complet inunandata incepe imediat dupa cea din poze( de asta m am oprit ) se ajuge usor - novodari - corbu - si mergi inainte pe drumul principal pana termini satele si faci dreapta ( este un indicator "VADU") si de acolo mergi cam 8 - 9 km pana intr un satuc ( te duce drumul ) .LA foabrica dezafecatata pe care o vezi faci dreapta prin fata ei si mergi pana se termina asfaltul . si inca putin ( Dar asta e partea cu buba) pe druul de nisip pana la plaja aia. ma rog, pana la megaplaja..ca e parca fara de sfarsit. poate weekend-ul viitor daca tine vreamea cu noi as incerca cu SLRU-ul.daca nu reusesc cred ca ma intorc la Corbu ca acolo se paote intra si pentru o noapte n o fi bai am mai muilte destinatii in minte acum sa vedeam ce se mai intampla pana la sf de saptamana @banditule -cum faci tati de bagi vaca aia pe acolo ? ma uit si nu mi cred ochilor. felicitari, mi e mi ar fi frica/mila ) superba zona, ma gandesc cum o sa fie curand cand vor inflori pomii.Paradis. Editat Aprilie 12, 2010 de foxbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Steed Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 (editat) O da. Si am inteles ca se poate face si enduro cu ele Ok! mercy pentru poze. PS. Vlucanul ala are ceva la motor... are un tacanit ... Editat Aprilie 12, 2010 de Old Steed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 12, 2010 Autor Share Postat Aprilie 12, 2010 Ok! mercy pentru poze.PS. Vlucanul ala are ceva la motor... are un tacanit ... da mi voie sa te corectez un pic - tacaniul mi s a parut ca e la ghidon..pe undeva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 @banditule -cum faci tati de bagi vaca aia pe acolo ? ma uit si nu mi cred ochilor. felicitari, mi e mi ar fi frica/mila ) superba zona, ma gandesc cum o sa fie curand cand vor inflori pomii.Paradis. Eu nu am intrat cu vaca mea p-acolo. Pe unde am mers eu era mai bine. Poza este a lui Uzunu care a ales alta poteca si a nimerit la namol Techirghiol. O sa fac azi rost si de restul pozelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Eu nu am intrat cu vaca mea p-acolo. Pe unde am mers eu era mai bine. Poza este a lui Uzunu care a ales alta poteca si a nimerit la namol Techirghiol.O sa fac azi rost si de restul pozelor. Daca pui poze, fa si un topic si pune acolo si povestea...multumim anticipat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Eu nu am intrat cu vaca mea p-acolo. Pe unde am mers eu era mai bine. Poza este a lui Uzunu care a ales alta poteca si a nimerit la namol Techirghiol.O sa fac azi rost si de restul pozelor. Gata!!!!!!!! Am facut rost de poze!!!!!!!! /index.php?showtopic=507606 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
martinez Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 cam asa e peste tot la vadu, cat vezi cu ochii pana dai in plaja , bineinteles cu exceptia drumului pe care l-am facut cu drz-ul dar si cu un turism foarte jos fara probleme marea problema in schimb, sunt tantarii si alte insecte care te devoreaza indiferent de ce creme si solutii ai la tine...singura sansa de supravietuire fiind fumul de la un mare foc de tabara...dar pana la capat merita orice frumusetea, linistea si salbaticia de acolo curat este, pentru ca cei ce pretuiesc un astfel de loc stiu cum sa se comporte, iar de ajuns e foarte usor: sunt indicatoare din navodari, iar in sat in vadu de asemeni e indicator spre plaja...asa ca: drum bun!! (ps:vara asta un weekend sunt acolo) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriell Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 totusi la Vadu este Rezervatie Naturala. Asta asa.... of topic. Poate ajuta pe cineva candva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate