ady_nicola2005 Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 as vrea sa-mi iau un filtru de aer polini sau malossi pt scuterul meu aprilia sr din 99, si as dori sa stiu daca acest filtru ar aduce ceva imbunatatiri,daca ar marii un pic puterea .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 Iti aduce putin. Nu mai bine iei un motor mai mare? Ca ... la un scuter nu ai ce sa ii faci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 si eu asa stiu ca aduce putere,,,putin ! baiazid ... poate nu si permite omul alt motor hai noroc si peace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 eu as zice ca fara alt esapament(si el sport... sau mai mare in diametru) nu aduce mai nimic... dak ia aer mai mult trebuie sa-l si scoata pe undeva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cpm Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 (editat) exista o vorba care spune ca degeaba bagi aer daca nu bagi si benzina si degeaba le bagi pe amandoua daca nu au pe unde sa iasa!!!!!! Gandestete Editat Iunie 23, 2006 de cpm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 Daca ii pui filtru de aer sport, exista sanse foarte mari sa fie nevoie de un jiglor mai mare la carburator (eu asa am patit). Combinate, cele doua iti aduc cat de cat un plus de performanta dar mai motivant ca sa spun asa, este sunetul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodho Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 filtrul simplu iti aduce o mica imbunatatire, oarecum , dar daca nu iti cunosti scuterul fff bine e nesesizabila, sunt de acord cu wabbit cu jiglorul dar tine minte ca daca maresti jiglorul ....papa bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eL3x Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 Dar de ce nu iti iei un kit corsa 70cc ( in loc de 50cc o sa ai 70cc ) cu o toba yasuni R, carburator 17.5 phb pipa 17.5 si fugi cu el la o 100/km/h ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 Dar de ce nu iti iei un kit corsa 70cc ( in loc de 50cc o sa ai 70cc ) cu o toba yasuni R, carburator 17.5 phb pipa 17.5 si fugi cu el la o 100/km/h ! nu merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodho Postat Iunie 24, 2006 Share Postat Iunie 24, 2006 Dar de ce nu iti iei un kit corsa 70cc ( in loc de 50cc o sa ai 70cc ) cu o toba yasuni R, carburator 17.5 phbpipa 17.5 si fugi cu el la o 100/km/h ! din cate am citit aici era vorba despre filtru de aer nu kit-uri,tobe, carburatoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_nicola2005 Postat Iunie 24, 2006 Autor Share Postat Iunie 24, 2006 toba sport am ,LeoVince RR....dar nush daca am si kit de 70...ca tata mi l-a trimis si nu am umblat deloc la el....de fugit fuge bine,are si demaraj si viteza...merge cred ca mai mult de 100... si in ce mod se modifica sunetul daca imi iau filtru sport?se aude mai tare sau se aude altfel,mai frumos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Iunie 24, 2006 Share Postat Iunie 24, 2006 si in ce mod se modifica sunetul daca imi iau filtru sport?se aude mai tare sau se aude altfel,mai frumos? Se aude mai tare si "boraie" mai fioros ... cam cat de mult poate un scuter sa faca asta; eu am toba stock si e silentioasa; daca ai o toba sport galagioasa, se poate sa nici nu mai auzi mare diferenta la sunet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
picolo_toni Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 as vrea sa-mi iau un filtru de aer polini sau malossi pt scuterul meu aprilia sr din 99, si as dori sa stiu daca acest filtru ar aduce ceva imbunatatiri,daca ar marii un pic puterea .... ca sa-i pui filtru sport tre sa umbli la carburator sau sa pui altu mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 Dar de ce nu iti iei un kit corsa 70cc ( in loc de 50cc o sa ai 70cc ) cu o toba yasuni R, carburator 17.5 phb pipa 17.5 si fugi cu el la o 100/km/h ! eL3x acel scuter deja fuge cu 90-95. Ca sa il aduci la 100 iti trebe numai o evacuare.... as vrea sa-mi iau un filtru de aer polini sau malossi pt scuterul meu aprilia sr din 99, si as dori sa stiu daca acest filtru ar aduce ceva imbunatatiri,daca ar marii un pic puterea .... Daca ai carburatorul original, nu se potriveste un filtru sport si chiar daca s-ar potrivi, nu iti poate face decat mult rau... Tuningul la scutere incepe de la evacuare sau motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 Nah ca v-am facut un mic site care este inca in constructie dar tutorialul de tuning e gata... Sa imi dati o bere cand ma vedetzi ca am stat pana la 4 dimineatza sa il fac.. www.TazzY.gq.nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_nicola2005 Postat August 7, 2006 Autor Share Postat August 7, 2006 Nah ca v-am facut un mic site care este inca in constructie dar tutorialul de tuning e gata... Sa imi dati o bere cand ma vedetzi ca am stat pana la 4 dimineatza sa il fac.. www.TazzY.gq.nu multumim pentru site!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodho Postat August 10, 2006 Share Postat August 10, 2006 dragut site o mica sugestie: ar fi fost frumos sa pui si o lista de preturi pt fiecare componenta care ai pus-o pe site...asa informativ sa vada si lumea ca nu e chiar atat de ieftin pe cum cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat August 11, 2006 Share Postat August 11, 2006 Ma nu am de unde sa iau o lista de pretzuri ca acum toti sunt in concediu dar ca avetzi o idee, eXtreme ajunge in jur de 10.000€ Numai kit'ul motor si evacuarea ajung la 7000... deci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodho Postat August 11, 2006 Share Postat August 11, 2006 deci cu banii care-i bagi in scuter iti iei lejer cam ce motor vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat August 12, 2006 Share Postat August 12, 2006 Ceva de genu.. De luna care vine vreau sa ma apuc de ceva f tare... O trotineta cu kit'ul care era pe peugeotul cu care am facut accident.. sa Vedem daca imi iese.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate