maR1 Postat Martie 10, 2004 Share Postat Martie 10, 2004 Domnilor ideea e simpla...R1 2003 si GSXR1000"penultimul"...pe care din ele sa o opresc...stiu ca astazi o sa ma sune un dezaxat care vrea unul din motoarele astea si sincer nu m-am hotarat ce sa opresc... ... COXICA-nebunica...m-ai lasa-ma o zi doua sa nu fac vreo prostioara de care sa-mi para rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Martie 10, 2004 Share Postat Martie 10, 2004 eu as opri gixerul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Martie 10, 2004 Share Postat Martie 10, 2004 face the power of kawasaki coward. ....nu inteleg care e combinatia dar intre astea doua ma alatur lu zaharescu.....r1 are exup...are in mare cam acelasi motor ca si alea care le-am avut amandoi.....beculete rosii la bord.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozo Postat Martie 12, 2004 Share Postat Martie 12, 2004 as merge tot pe gixxer.. de fapt clar as merge pe el.. ce probleme ai si tu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Martie 18, 2004 Share Postat Martie 18, 2004 ERULEANU KLAR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tremelo Postat Martie 19, 2004 Share Postat Martie 19, 2004 eu zic sa te bagi pe un r1 k3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petre Radu Postat Martie 19, 2004 Share Postat Martie 19, 2004 Bineinteles ca R1! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Martie 20, 2004 Share Postat Martie 20, 2004 GSX-R1000 - penultimulmodel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Martie 20, 2004 Share Postat Martie 20, 2004 depinde pentru ce il vrei. poate vrei sa te angajezi la filarmonica, si atunci e logic sa opresti runu. daca vrei sa te dai cu motoru, gixxer all the way. on the other hand, nu pot sa-i doresc nici lu coxu sa ramina el cu pianu, so... in alta ordine de idei, eu zic ca threadu asta trebuia sa aiba poll, ca sa vedem clar o qestie .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Martie 21, 2004 Share Postat Martie 21, 2004 DA FA-LE O PROBA FRATIOARE SI VEZI CE-TI PLACE TIE! IA-O P-AIA CARE TE UNGE PE SUFLET! ce n-as da sa am si eu problemele tale.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Martie 21, 2004 Share Postat Martie 21, 2004 Curat vorbit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate