foxbat Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 (editat) Se pare ca vremea nu tine cu noi. Daca nenea accuweatherul se indura , in weekendul ce vine am de rezolvat niste mici restante - mi e dor de locurile alea. Pozele de anul trecut - http://picasaweb.google.co.uk/1100master/S...COC3nJGmv5LYZA# Cam 500 km, 230 km, 310 km in ordinea destinatiilor. Si intentionez sa alerg XX-ul. Poate acum o sa mi iasa . http://picasaweb.google.co.uk/1100master/S...899029563825122 http://picasaweb.google.co.uk/1100master/S...899047154155714 http://picasaweb.google.co.uk/1100master/S...899016152726930 http://picasaweb.google.co.uk/1100master/S...899086758320882 Editat Aprilie 11, 2010 de foxbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 Astea DAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! Cand am vazut pozele de la Corbu/Vadu incepusem sa-mi schimb parerea despre tine. Traiasca Bulgaria!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 11, 2010 Autor Share Postat Aprilie 11, 2010 Astea DAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! Cand am vazut pozele de la Corbu/Vadu incepusem sa-mi schimb parerea despre tine. Traiasca Bulgaria!!!!!!!!!!!!! Ei, asta e, toti imbatranim odata si odata. Ne mai schimbam. Sau poate nu O fi bine, o fi rau ? so, care din locatii sa fie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 Taie Corbu de pe lista! Vreau sosea!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianP Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 Foxule, m-as baga si eu. Si parca tot Bulgaria as zice... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 12, 2010 Autor Share Postat Aprilie 12, 2010 Taie Corbu de pe lista!Vreau sosea!!!!!!!!!!!!!!!!!! pai sa stii ca i sosea mai putin ultimii 3 - 5 km care sunt sub apa @ adi - ura , Sipka reloaded ? vezi ca acumvreau sa stau pe acolo nu one day trip so, ce ai alege ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 *foxule, esti enervant. schimba directia, te rog, du-te pe Sipka. la Sinemorets ai zis ca nu mergi fara mine. respect! probabil in mai, ca sa creasca raul ala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 12, 2010 Autor Share Postat Aprilie 12, 2010 *foxule, esti enervant.schimba directia, te rog, du-te pe Sipka. la Sinemorets ai zis ca nu mergi fara mine. respect! probabil in mai, ca sa creasca raul ala... hellooo stai ca tocmai primeam telefoane:) si s ar putea sa iasa cum vrei tu, adica sa nu merg la Sinemorets fara tine daca vremea e " cu noi" , Corbu scrie pe mine. acum caut saci de dormit. Ca am facut rost de masina de suport . si mi a placut ieri pe acolo deci vreau sa prind rasaritul acolo Asa ca ..urmeaza XX ul sa fie RCA-izat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 hellooostai ca tocmai primeam telefoane:) si s ar putea sa iasa cum vrei tu, adica sa nu merg la Sinemorets fara tine daca vremea e " cu noi" , Corbu scrie pe mine. acum caut saci de dormit. Ca am facut rost de masina de suport . si mi a placut ieri pe acolo deci vreau sa prind rasaritul acolo Asa ca ..urmeaza XX ul sa fie RCA-izat. *pai cum, bre, bagi XX-ul prin balti si nisip. no way! hai cu Varadero! masina de suport am si eu. ...e una neagra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 12, 2010 Autor Share Postat Aprilie 12, 2010 *pai cum, bre, bagi XX-ul prin balti si nisip. no way! hai cu Varadero!masina de suport am si eu. ...e una neagra? intamplator daca te uiti la pozele de mai sus, da, si a " mea " e tot neagra doar brand-ul difera - a mea e fiat. si nu vin cu varadero ca vreau sa alerg. am de overide to manual. pe pilot automat nu mi iese ma gandeam sa incerc vadu dar dupa ce am privit toate pozele de ieri cred ca risc sa imi iau submarin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 intamplator daca te uiti la pozele de mai sus, da, si a " mea " e tot neagra doar brand-ul difera - a mea e fiat. si nu vin cu varadero ca vreau sa alerg. am de overide to manual. pe pilot automat nu mi iese ma gandeam sa incerc vadu dar dupa ce am privit toate pozele de ieri cred ca risc sa imi iau submarin. *bine, bre, du-te si impusca-te! sub apa, eventual, cred ca-i mai putin dureros Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 12, 2010 Autor Share Postat Aprilie 12, 2010 *bine, bre, du-te si impusca-te!sub apa, eventual, cred ca-i mai putin dureros ?ha ? ce spui tu acolo ? ma duc sa ma plimb si sa vad rasaritul de ce sa ma impusc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AadaA Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Mai plecati?? Sau ati plecat deja? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 26, 2010 Autor Share Postat Aprilie 26, 2010 sa fii sanoatoasa:) am fost si ne am si intors - castigatorul a fost" Corbu" wekeendul asta continui ( daca o fi sa fie ) - Vadu sau Obzor sau Sinemorets. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate