U R S U Postat Aprilie 29, 2010 Autor Share Postat Aprilie 29, 2010 @spectra: Da, ai dreptate! .. Pana atunci este regimul de austeritate maxima! ) , deci, Retro Party Ruse ! @AadaA: Pai, e programul pe prima pagina. in week-end-ul 21-23 mai 2010, la Nikolovo, in rezervatia naturala. E foarte misto, dar conditii de cazare la cort, au in Ruse la hotel, sau pensiuni dar nu in apropiere. @Petru_Moldovan: Bre, pe prima pagina apare: week-end-ul 21-23 mai 2010 la Nikolovo, unde a fost si anul trecut. Asta e organizat de Spirit of Freedon (Kreizana, Muto si restul gastii), ala de la Prista e organizat de Thunders si e mai tarziu. In concluzie, eu m-am simtit FOARTE bine anul trecut la Moto Rock Retro Party, iar roamnii au fost foarte bine primiti de catre Spirit of Freedom! Eu voi ajunge acolo pe 20 mai pentru ca voi imi voi ajuta niste prieteni sa intinda terasa acolo. Sunt 3 restaruante in zona, daca nu va plac terasele amenajate in incinta petrecerii. ...etc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Mihasan Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 Nu stiu daca e organizata numai de motociclistii bulgari, dar pentru mine e tentanta Horizons Unlimited Travellers Meetings First Annual Bulgaria Summer Travellers Meeting July 9 - 11, 2010 http://www.horizonsunlimited.com/meetings/...hp#registration Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi's Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 acu de 1 mai merge careva la Veliko? ca a venit vorba .....cine ma ajuta cu ceva date concret despre veliko?........campinguri (merg cu cprtul)....ce taze se platesc....ingenere ceva preturi la mancare...popasuri....ce mai cam tot ce trebuie sa stie un motociclist nu prea pretentios, dar care are totusi sotia cu el !.....doresc sa plec cam la inceputul lunii iulie..3-4 iulie.....amatori?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 Intrunirea Demonilor din Nova Zagora din 16-18 iunie pare interesanta, dar din pacate nu am gasit alta posibilitate de contact decat a vorbi in bulgareste la telefoanele afisate aici. E cineva mai competent in vorbit bulgara decat mine interesat de o plimbare in zona unde astia cultiva trandafiri si levantica? Daca da, as vrea sa stiu ce si cum cu cazarea, daca sunt conditii de camping sau doar de pus cortul, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 Veliko Tarnovo. Am fost anul trecut. Hotel *** 25-30E/zi/2pers. mic dejun inclus. 15E/zi/camera la particulari (locuitorii de acolo). O masa misto pt 2 pers. =15E , 1Bere=0,75E . Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndyVTR Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 For me, Moto Rock Fest in Veliko Tarnovo is the best motorcycle event in Bulgaria. I recommend it. Facebook Enter: 20 leva (about 10 euro or 40 lei) for all days, beer 1,20 leva (0,60 euro cents) From 19 to 21 august 2010 - if you want, i will try to translate the program in english or ask the organizers for this? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 Âştie careva despre întrunirea din ultimul wknd din septembrie "Horizons Unlimited Travellers mini meeting september "? http://www.motosapiens.org/forum/viewtopic...299&start=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Septembrie 8, 2010 Autor Share Postat Septembrie 8, 2010 Da! ... Este intrunirea de sfarst de sezon si se asteapta cateva mii de motociclisti. Din pacate, cu multa tristete in suflet, eu nu voi onora, pt ca trebuie sa imi duc nevasta la all inclusive! Ca cica eu m-am plimbat destul! .. Dar, cine stie?! ... Poate apar si eu la o corteala pe acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate