Bazil88 Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 VN-istilor, ne vedem la Sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 WRBW2006 la Raul Sadului(30km langa sibiu),in 21-23 iulie. B. Thnx! Din nefericire nu sunt in RO si nu pot veni Distractie Placuta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 VN-istilor, ne vedem la Sibiu Eu ash completa si invit toti chopperisti la intalnirea de la Sb week asta !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SOCKY Postat Iulie 18, 2006 Autor Share Postat Iulie 18, 2006 TRUE ! ASFALT USCAT ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 Eu ash completa si invit toti chopperisti la intalnirea de la Sb week asta !!! CORECT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SOCKY Postat Iulie 25, 2006 Autor Share Postat Iulie 25, 2006 Slaba prezenta la WEST BIKE -RAUL SADULUI, ma refer la vn-isti ! Rusinica ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 Poate, daca se organizeaza, ne intalnim la Targoviste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 se face la targoviste?cand?in august dupa 21 este ceva? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SOCKY Postat Iulie 26, 2006 Autor Share Postat Iulie 26, 2006 (editat) Baietii de la Valahia M.C organizeaza ultima intrunire din an (ca de altfel si anul trecut cand s-a tinut in Complexul Crizantema ) ! Am sa ma intersez, atunci cand vin in Pitesti pt ca este randul lor ! P.s Intrunirea de anul trecut a fost prima pt ei ...dar super reusita Editat Iulie 26, 2006 de SOCKY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate